C A R T A CARTA.ro

Apartament STUDIO NICOLE 0

Apartament STUDIO NICOLE - Descriere

Apartament STUDIO NICOLE Apartament STUDIO NICOLE Apartament STUDIO NICOLE Apartament STUDIO NICOLE
NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE PENTRU CRĂCIUN ȘI REVELION


Apartament in regim hotelier, cochet, luminos, spațios, situat la
3 minute de Piața Sfatului.
Alegînd Studio Nicole pentru sejurul Dumneavoastră la Brașov, veți alege liniștea și confortul oferite de un apartament spațios, proaspăt renovat și dotat cu ceea ce gazda crede că v-ar face șederea mai confortabilă. Într-un dormitor spațios (25mp) cu pat matrimonial și cu posibilitatea adăugării de pat suplimentar (inclusiv pătuț pentru bebeluși), precum și în livingul cu canapea extensibilă, se pot caza confortabil 4 adulți, sau familii cu copii. Acord o atenție deosebită familiilor cu copii, oferind facilități la cerere în funcție de vârsta copiilor (pătuț, cădiță de baie, oliță, scaun pentru masă, cărucior portabil pentru copii peste 6 luni etc.). Există de asemenea o mică bucătărioară cu dotări pentru prepararea și păstrarea alimentelor (plită electrică, cuptor cu microunde, frigider, vase de gătit, veselă, tacâmuri).
Apartamentul este situat la etajul 2 al unei clădiri interbelice, oferind o panoramă deosebită asupra muntelui Tâmpa. După o plimbare de 3 minute, ajungeți în Piața Sfatului sau pe aleea răcoroasă de Sub Tâmpa.
La 50 m de clădire există aprozar, super-market, farmacie, stație de autobuz. La parterul clădirii beneficiați de servicii de curățătorie-spălătorie, ceea ce face potrivită închirierea pe termen mediu sau lung (pentru firme).
Vă aștept cu drag la Brașov!
Gazda Dumneavoastră, Nicoleta

Cartea de Oaspeți Apartament STUDIO NICOLE

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login