C A R T A CARTA.ro

Apartament SUNSHINE 0

Apartament SUNSHINE - Descriere

Apartament SUNSHINE Apartament SUNSHINE Apartament SUNSHINE Apartament SUNSHINE
SunShine Apartment este locatia ideala pentru o vacanta reusita in Brasov. Apartamentul este situat in Centrul Civic al Brasovului aproape de cele mai importante puncte de interes business sau touristic.

Apartamentul recent renovat este insorit,spatios si dispune de o bucatarie complet dotata si utilata,precum si de o baie generoasa cu cada. Dormitorul cu un pat matrimonial generos de 180/200 cu saltea relaxa ofera si un televizor LED.

Se afla la 5 minute de mers pe jos de Gara Brasov si la 10 min de Centrul vechi al orasului. Apartamentul este destinat pentru odihna si relaxare; sunt excluse petrecerile!

Daca inca nu v-ati convins ca SunShine Apartment este cea mai buna optiune pentru cazare in Brasov, clientii nostri beneficieaza (gratuit) de ce are mai bun natura – miere naturala din productie proprie.

Dotari: centrala termica proprie, frigider, aragaz, cuptor electric, filtru de cafea, TV LCD diagonala mare, internet wi-fi gratuit, masina de spalat,loc de parcare.

Zone de interes (cu masina/ taxi): Centrul Istoric - 5 minute; Gara Brasov / Unirea Mall/Sala Sporturilor(bazin olimpic) - 2 minute, Paradisul Acvatic - 10 minute, Poiana Brasov - 20 minute,Mall Coresi-10 minute,Clinica Eva/regina Maria-2 minute etc...

Apartamentul se inchiriaza pentru minim 2 nopti.

Tarife 2 persoane: 120 RON in cursul săptămânii 140 RON in weekend (Vineri-Duminica)
Tarife 4 persoane: 180 RON în cursul săptămânii 200 RON în weekend (Vineri-Duminica)
Tarife 6 persoane 300 RON în cursul săptămânii 300 RON în weekend (Vineri-Duminica)


Va asteptam sa ne fiti oaspeti.

Cartea de Oaspeți Apartament SUNSHINE

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login