C A R T A CARTA.ro

Apartament ZEBRASOV - CARTA 0

Apartament ZEBRASOV - CARTA - Descriere

Apartament ZEBRASOV - CARTA Apartament ZEBRASOV - CARTA Apartament ZEBRASOV - CARTA Apartament ZEBRASOV - CARTA
Casa Saguna este situate pe strada Gheorghe Dima nr. 3, vis-a-vis de Colegiul Naţional "Andrei Saguna".

Localizata fiind in Centrul Istoric al orasului Brasov, cazarea dumneavoastra in apartamentul nostru din Brasov va fi una de neuitat deoarece pozitia apartamentului va permite sa descoperiti si sa va bucurati din plin de obiectivele turistice ale orasului Brasov, cum ar fi: Biserica Neagra, Piata Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterina. Puteti savura bunatati culinare in restaurante precum: BierHaus Pub, Vino e Sapori, Spa d'Or, Keller Steak House si Trattoria Pocol.
Apartamentul este situat la parterul unui imobil, cu vedere catre muntele Tampa, avand o suprafata de 70 mp. Cazarea in acest apartament va fi una confortabila deoarece apartamentul este unul spatios fiind format din trei dormitoare cu pat matrimonial, dintre care unul avand si o canapea extensibila. Unul din dormitoare are baie proprie cu dus. De asemenea, locatia va permite sa gatiti si sa petreceti momente placute in bucataria decomandata. Cel de-al doilea grup sanitar este dotat cu cada.
Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda până la 8 persoane.


Puncte de interes:

la 100 de metri de Centrul Vechi
la 2 km de Spitalul Regina Maria
la 4 km de Gara Brasov
la 4,2 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor
la 5,5 km de Coresi Shopping Resort
la 5 km de Paradisul Acvatic
la 13 km de Poiana Brasov

Cartea de Oaspeți Apartament ZEBRASOV - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login