C A R T A CARTA.ro

Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA 0

Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA - Descriere

Vezi și:
Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA
Brașov Holiday Apartments oferă oaspeților săi servicii turistice hoteliere prin 7 apartamente si 1 garsoniera, spațioase şi comfortabile care se închiriază în regim hotelier.

Apartamentele sunt clasificate. Cele 7 apartamente si garsoniera sunt situate în cartierul rezidențial Avantgarden din Brasov, in blocuri de locuințe noi.

Apartamentele Braşov Holiday Apartments sunt situate la 5 minute de mers cu mașina de Centrul Istoric al orașului și la 2 minute de mers pe jos de cea mai apropiată stație de autobuz. În imediata vecinătate a apartamentelor se găsesc supermarketurile Billa și Penny, Auchan și Eliana Mall se află la 5 minute de mers cu mașina. Noul Coresi Mall este situat la o distanță de 10 minute de mers cu mașina. Poiana Braşov se află la 20 de minute de mers cu maşina iar oraşul Râşnov este situat la 15 minute de mers cu maşina. Paradisul Acvatic este situat la o distanță de 5 minute de mers cu maşina.

La Brasov Holiday Apartments veti avea parte de o vacanță liniștită și relaxantă, întrucât vă veți simți acasă! Aici veți avea parte de intimitatea de care aveți nevoie pe toată perioada sejurului dvs. Pentru asigurarea unei șederi cât mai plăcute, am mobilat şi decorat modern toate spațiile de cazare şi am utilat complet apartamentele.

Apartamentele sunt compuse din dormitor, cameră de zi, bucătărie, hol şi baie şi au o suprafață utilă de 50 mp.

Dormitorul este prevăzut cu pat matrimonial şi dulap. Camera de zi este dotată cu mobilier şi canapea extensibilă. Bucătăria este complet utilată cu frigider şi congelator, cuptor electric, plită pe gaz, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, fierbător de apă, tacâmuri, farfurii, pahare, oale. Baia este prevăzută cu cada şi duş, uscător de păr, prosoape, cosmetice hoteliere de unică folosință. Apartamentele oferă apă caldă şi căldură prin centrală proprie de apartament. Toate apartamentele sunt dotate cu TV cu ecran plat şi canale prin cablu, internet wireless, seif, maşină de spălat rufe automată. Apartamentele sunt prevăzute cu balcon, dotat cu masă şi două scaune, unde puteți savura o cafea, admirând împrejurimile Braşovului, care oferă o priveliște de poveste.
Apartamentele sunt dotate cu jocuri de cărți, Monopoly, Rummy.
Este strict interzis fumatul în incinta unităților de cazare (fumatul este permis numai pe balcon).
Proprietățile asigură câte o un loc de parcare privat, gratuit, pentru fiecare apartament.

Check-in: între orele 14:00- 24:00, check-out până la ora 12:00.

Unitatea își rezervă dreptul de a-și selecta oaspeții.

Apartamentele sunt destinate exclusiv pentru odihnă și relaxare. Sunt excluse petreceri şi escorte!

Serviciile se pot achita în numerar, prin ordin de plată sau cu cardul bancar. Acceptăm cardurile emise sub sigla visa, visa electron, vpay, mastercard, maestro, indiferent de tip: bandă magnetică, cip contact sau contactless.

Apartament Magenta
Adresa Brasov, strada Egretei nr.3, Bloc B21, judetul Brasov

Apartament Coral
Adresa Brasov, strada Egretei nr.3, Bloc B21, judetul Brasov

Apartament Şah
Adresa Brasov, strada Egretei nr.2, Bloc B4, judetul Brasov

Apartament Nature
Adresa Brasov, Strada Egretei nr. 13, Bloc B27, judetul Brasov

Apartament Butterfly
Adresa Brasov, Strada Egretei nr. 11, Bloc B26, judetul Brasov

Apartament Colors
Adresa Brasov, Str. Pelicanului, nr. 3,Bloc B8, Judetul Brasov

Garsoniera Sunny
Adresa Brasov, Strada Egretei nr. 31, Bloc B28, Judetul Brasov

Apartament Perla
Adresa Brasov, Strada Albatrosului nr. 16, et. 2, judetul Brasov


Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Apartamentele BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - CARTA

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login