C A R T A CARTA.ro

Casa ANTIQUA 0

Casa ANTIQUA - Descriere

Casa ANTIQUA Casa ANTIQUA Casa ANTIQUA Casa ANTIQUA
Casa Antiqua, datata din secolul XVI, imobil cuprins in Lista Monumentelor istorice se afla situata pe cea mai importanta axa (strada) comerciala brasoveana, str. Republicii la nr.22, respirand aerul zwingerelor (zidurilor de aparare) saxone, ce fac celebra batrana cetate Corona, cea atot veche a Brasovului.

Casa Antiqua va gazduieste cu sensibilitatea si parfumul epocilor romantice, neoclasicul unora dintre incaperi potentand discursul romantic al celorlalte, bunul gust si calitatea serviciilor amintindu-ne de vremuri in care J.Brahms si J.Joachim vizitau luminoasele locuri brasovene, minunandu-se de micul Salszburg si de cum oamenii acestor locuri au construit la ceas fericit frumoasa cetate, orasul memorabil de astazi ce va asteapta sa-l descoperiti.

Casa Antiqua are incaperi ce ne duc cu gandul la povesti din trecut, pline de romantism, ce urca dinspre arcele cavei romane situata la subsol, inspre etajele superioare intr-un fachwerk arhitectonic ambiental, lasandu-va sa descoperiti in ochiurile de lumina ale geamurilor reflectarea muntelui Tampa!

Casa Antiqua oferă 6 camere duble si 6 apartamente, mobilate clasic, spaţioase şi luminoase, cu acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile private oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

In curte este amenajat spatiu pentru fumatori.

Personalul de la Casa Antiqua va asteapta cu drag pe aceste meleaguri pentru a va bucura de parfumul vremurilor de demult ce rezoneaza cu atmosfera primitoare si ospitaliera a fiecarui spatiu de cazare in acordurile muzicii lui Mozart si Chopin.

Cartea de Oaspeți Casa ANTIQUA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login