C A R T A CARTA.ro

Casa SOFIANA 0

Casa SOFIANA - Descriere

Vezi și:
Casa SOFIANA Casa SOFIANA Casa SOFIANA Casa SOFIANA
Imobil construit in sec. al XVIII-lea, monument istoric, renovat, casa Sofiana este situata in mijlocul centrului vechi istoric al Brasovului, la cateva minute departare de cele mai importante monumente istorice ale orasului. Din curtea si gradina Casei Sofiana se pot vedea cele doua porti importante si de referinta: Poarta Schei si Poarta Ecaterina, apoi mai jos, la 2-5 minute departare: Biserica Neagra, Piata Sfatului, Bastionul Tesatorilor, Baza Sportiva "Olimpia", Turnul Alb si Turnul Negru, Piata Unirii si Prima Scoala Romaneasca, str. Sforii - cea mai ingusta strada din Europa, Sinagoga Neologa.

Casa Sofiana va ofera cazare in doua camere:

-o camera tripla (2 paturi si un fotoliu extensibil), baie cu cada, bucatarie cu aragaz (pentru ceai sau cafea), frigider, apa calda curenta si intrare separata;
-o camera matrimoniala (pat dublu), baie cu cabina de dus, bucatarie cu aragaz pentru ceai sau cafea, frigider, apa calda curenta si intrare separata;

Ambele camere sunt situate la parter, cu iesire in curte si beneficiaza de o priveliste inedita - monumente istorice, flori, liniste si aer curat.

Camerele sunt pentru nefumatori, dar este permis fumatul in curte.

Tarife fara egal in centrul vechi-istoric al Brasovului!!!!!

Rezervarea se confirma (sau anularea se anunta) telefonic cu 48 ore inaintea sosirii, in caz contrar se anuleaza rezervarea facuta.

Pentru a avea siguranta rezervarii facute va rugam sa depuneti un avans de 30-40% in cont Banca Transilvania Brasov: RO38BTRL00801201B42171XX.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login