C A R T A CARTA.ro

Hotel GOLDEN TIME 4s

Hotel GOLDEN TIME - Descriere

Hotel GOLDEN TIME Hotel GOLDEN TIME Hotel GOLDEN TIME Hotel GOLDEN TIME
Hotel GOLDEN TIME****este un hotel nou construit pe piata hoteliera a Brasovului situat pe Bd. Calea Bucuresti nr. 99 fiind unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Brasov.

Deoarece nevoile si pretentiile turistilor sunt in continua schimbare, am considerat oportun sa redefinim standardele privind serviciile hoteliere in zona orasului Brasov, aducand pe piata un hotel nou construit, de 4 stele business. Nu ne-am oprit aici, am regandit partea de restauratie ca o provocare si o experienta culinara sofisticata, oferind oaspetilor si turistilor nostri specificul bucatariei Libaneze si bucatariei Internationale. Datorita complexitatii proiectului, am ajuns si la momentul mult asteptat al deschiderii oficiale, la 2 ani de la demararea lucrarilor de constructie. Suntem mandri de ceea ce am realizat, Golden Time Hotel imbinand o arhitectura modernista, dupa ultimele tehnologii in domeniu cu caldura si linistea unei locatii, unde iti vei dori sa revii de fiecare data cu placere. Complexul beneficiaza de o serie de facilitati si servicii, indispensabile unei case care isi respecta si rasfata oaspetii, fiecare oaspete ce trece pragul hotelului nostru intarind conceptul nostru inovator.

Complexul Golden Time Hotel dispune de 44 de spatii de cazare care sunt structurate in large duble twin si matrimoniale, apartamente standard si de lux, si camere duble standard.

DOTARI CAMERE:
- baie cu dus/cada
- minibar
- telefon
- TV (ecran LCD)
- internet
- uscator par
- baie cu jacuzzi
- balcon
- aer conditionat
- canapea extensibila
- seif
- telefon cu acces national si international
- acces pe baza de card

SERVICII SI FACILITATI:
Hotelul dispune de:
- restaurant**** cu bucatarie libaneza si bucatarie internationala
- bar
- sala de conferinta dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, internet.

Cartea de Oaspeți Hotel GOLDEN TIME

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login