C A R T A CARTA.ro

Hotel ROLIZO 3s

Hotel ROLIZO - Descriere

Hotel ROLIZO Hotel ROLIZO Hotel ROLIZO Hotel ROLIZO
Situat la poalele masivului Piatra Mare, intr-o zona montana deosebita, la mai putin de 1 km de municipiile Brasov si Sacele, Hotel ROLIZO va asteapta sa-i treceti pragul pentru a beneficia de ospitalitatea si serviciile ireprosabile pe care vi le ofera.
Acesul este facil, hotelul aflandu-se in imediata vecinatate a DN1- E60. Cadrul natural deosebit si amplasarea fac din acest hotel cea mai buna alegere atat daca va aflati in tranzit cat si daca doriti sa petreceti un concediu minunat intr-una din cele mai frumoase zone montane ale tarii.
Pe langa serviciile de cazare de cea mai buna calitate la ROLIZO veti gasi un restaurant elegant cu saloane cochete pentru nefumatori cat si pentru fumatori, unde puteti servi specialitati culinare internationale.
Pentru petrecerea timpului dumneavoastra liber am amenajat un teren de fotbal cu iarba sintetica accoperit la standarde competitionale. Acesta este dotat cu vestiare cu dus, tabela de marcaj electronica, tribune, instalatie de nocturna ce poate fi folosit pe toata durata anului.
Pentru cei pasionati de drumetii montane, hotelul nostru poate fi considerat ca baza de pornire spre masivul Piatra Mare si imprejurimi: partia si cabana Bunloc, canionul 7 scari, cascada Tamina, pestera de Gheata, cabana si Vf. Piatra Mare.


Hotel ROLIZO va pune la dispozitie 17 camere dotate cu baie cu cabina de dus, mobilier elegant si sistem de televiziune prin cablu. Camerele sunt decorate intr-un stil modern ce creaza o atmosfera placuta si primitoare.
Hotelul va pune la dispozitie o parcare pazita cu o capacitate de 20 de locuri.

Perfect pentru intalniri, cocktail-uri, petreceri de firma si evenimente de familie, restaurant ROLIZO va asteapta cu un meniu diversificat format atat din preparate culinare traditionale romanesti cat si din bucataria internationala. Personalul nostru cu o inalta calificare profesionala este orientat spre calitatea servirii.
Restaurantul are o capacitate totala de 70 de locuri in cele doua saloane destinate atat pentru nefumatori (40 locuri) cat si pentru fumatori (30 locuri).

Suntem situati in imediata apropiere a "parcului aventura" a parcului acvatic "aqua parc" se poate merge si pe jos deoarece distanta este foarte mica!

Cartea de Oaspeți Hotel ROLIZO

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login