C A R T A CARTA.ro

Pensiunea BITTNER 3s

Pensiunea BITTNER - Descriere

Pensiunea BITTNER Pensiunea BITTNER Pensiunea BITTNER Pensiunea BITTNER
Pensiunea Bittner va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile de cazare si dotarile sale. Amplasata intr-o zona linistita a orasului Brasov, ferita de trafic si aglomeratia urbana, la numai 10 minute de Gara Brasov si in imediata apropiere a centrului istoric, acesta vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra o adevarata reusita.

In citeva minute se poate ajunge la obiectivele turistice si istorice aflate in Centrul Vechi al orasului: Piata Sfatului cu Biserica Neagra si Muzeul de istorie, Prima Scoala Romaneasca aflata in incinta Bisericii Sf. Nicolae din Piata Prundului, Bastionul Tesatorilor sau Poarta Ecaterinei. Fie ca vizitati orasul Brasov din motive personale, turistice sau aveti de organizat o conferinta sau o intalnire de afaceri Pensiunea Bittner*** va sta la dispozitie in permanenta. Pentru noi nu exista clienti, ci numai oaspeti tratati cu respectul si ospitalitatea cuvenita fiecaruia.

Pentru tarife vizitati pagina de tarife. Pentru o oferta mai detaliata si pentru reduceri vizitati pagina de oferta speciala!

Pensiunea ofera la cerere paturi suplimentare pentru copii la camerele de 2 persoane. Patul suplimentar este gratuit, dar nu include micul dejun. Micul dejun este 15 Ron/copil.

SERVICII CONTRA COST

-servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente

-servicii de traducere: traduceri legalizate in si din limbile romana, maghiara si engleza

-cursuri de limba engleza

-Se poate asigura de asemenea la cerere, contra cost, transfer pentru maxim opt persoane de la si catre aeroportul Otopeni. Transfer Aeroport: Bucuresti - Brasov, un drum (80 Euro),Transfer de la Aeroport - dus-intors (140 Euro)

Cartea de Oaspeți Pensiunea BITTNER

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login