C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA JASMINE CARTA 4s

Pensiunea CASA JASMINE CARTA - Descriere

Pensiunea CASA JASMINE CARTA Pensiunea CASA JASMINE CARTA Pensiunea CASA JASMINE CARTA Pensiunea CASA JASMINE CARTA
Complexul turistic Jasmine este o destinatie turistica deosebita, aflat in zona rezidentiala a Brasovului in proximitatea celui mai impunator lacas ecumenic din oras. Complexul cuprinde o pensiune Casa Jasmine de 4**** si un hotel Jasmine de 3*** despartite de o gradina superba de flori.

Pensiunea este situata la 5 minute de mers cu masina sau 20-25 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului si ofera servicii de foarte buna calitate prin profesionalism, eleganta, stil si discretie.
Construita in anul 2005, pensiunea aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru turistii in regim business cat si pentru cei ce petrec vacantele la munte.

Paleta de servicii de foarte buna calitate este completata cu o sala de restaurant cu 40 locuri, terasa cu 20 locuri si o receptie dotata cu telefon, fax copiator, POS, seif pentru pastrarea valorilor, etc.
Facilitati si servicii: camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, receptie 24 din 24, room-service, bar-terasa, parcare gratuita.
Amplasamentul si spatiul de care dispune o face ideala atat pentru organizarea de dineuri si de mese festive, cat si pentru sarbatorirea unor evenimente speciale.
Pe langa cazare si mic dejun, pensiunea va ofera o diversitate de servicii suplimentare:

- Organizarea de mese festive pentru aprox. 40 persoane
- Organizarea de intruniri
- Room-service
- Prestari turistice (rezervari, excursii, ghid interpret, transfer, etc)
- Transport de persoane
- Parking
- Serviciul de spalatorie.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA JASMINE CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login