C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ITALIANA 3s

Pensiunea ITALIANA - Descriere

Pensiunea ITALIANA Pensiunea ITALIANA Pensiunea ITALIANA Pensiunea ITALIANA
Asezata in centrul istoric al Brasovului (principalul oras turistic din Romania), intr-o superba cladire declarata monument istoric, PENSIUNEA ITALIANA este acreditata de catre Ministerul Turismului din Romania cu trei stele. Toate camerele pensiunii dispun de baie proprie (cu dus, cada sau jacuzzi si hidromasaj), televizor prin cablu, internet wi-fi de mare viteza, birou de lucru, etc. Acest lucru certifica standardele inalte de cazare oferite de pensiune, ce fac fata oricaror cerinte ale turismului modern actual.
Tarifele incep de la 69 Lei/2 persoane/noapte (accesati pagina de Tarife).

Arhitectura cladirii, culorile calde, elementele decorative te duc cu gandul la o pensiune tipic italiana, de aici si denumirea aleasa. La aceste aspecte se adauga un mobilier nou si primitor, o curatenie exemplara si o intimitate absoluta.

Pensiunea beneficiaza de incalzire centrala proprie (rolul sobelor de teracota este pur decorativ), izolatie fonica si termica, locuri de parcare la cerere, o terasa care se poate transforma iarna intr-un salon inchis bine incalzit si o mica piscina.

Alte servicii:

La cererea turistilor cazati la pensiunea noastra, putem organiza excursii pentru toate punctele de interes turistic din Brasov si imprejurimi. Cateva dintre principalele atractii turistice brasovene pot fi vizualizate aici.

SERVICII GRATUITE:
- Apel de trezire dimineata
- Rezervari bilete spectacole
- Corespondenta : primire si trimitere
- Parcare in curte
- Chemare mijloc de transport - taxi
- Asistenta ticketing transport (feroviar si aerian)
- Camera de bagaje

SERVICII CU PLATA:
- Xerox
- Internet
- Transmitere de documente prin fax :
- Primire de documente prin fax
- Spalatorie
- Servicii de secretariat ( tehnoredactare ) si printare
- Servicii de masaj
- Doctor la cerere (pt turistii straini asigurati serviciile medicale platite pot fi rambursate inapoi de firma de asigurari)
- Curierat


Cartea de Oaspeți Pensiunea ITALIANA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login