C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ITALIANA 3s

Pensiunea ITALIANA - Descriere

Pensiunea ITALIANA Pensiunea ITALIANA Pensiunea ITALIANA Pensiunea ITALIANA
Asezata in centrul istoric al Brasovulu, la cateva minute pe jos de Piata Sfatului, Biserica Neagra, etc., intr-o superba cladire declarata monument istoric, PENSIUNEA ITALIANA este acreditata de catre Ministerul Turismului din Romania ca unitate hoteliera de trei stele, intrunind toate conditiile pentru un sejur perfect la cele mai convenabile preturi, incepand de la doar 69 Lei/2 persoane.
Toate camerele pensiunii, de 1, 2, 3 sau 4 persoane, dispun de baie proprie (cu dus, cada sau jacuzzi si hidromasaj) cu fen, televizor prin cablu, internet wi-fi de mare viteza, birou de lucru, etc. In incinta pensiunii functioneaza si un Spa cu masaje profesionale individuale sau pentru cupluri, cu preturi incepand de la 30 de lei (masaj de relaxare de 50 minute).
Parcarea este gratuita si supravegheata video si se gaseste cu usurinta pe trotuarul din fata pensiunii sau pe straduta din spate.
Aceste facilitati, impreuna cu curtea cu foisor si locuri de fumat, certifica standardele inalte de cazare oferite de pensiune, ce fac fata oricaror cerinte ale turismului modern actual.

Arhitectura cladirii, culorile calde, elementele decorative te duc cu gandul la o pensiune tipic italiana, de aici si denumirea aleasa. La aceste aspecte se adauga un mobilier nou si primitor, o curatenie exemplara si o intimitate absoluta.

Pensiunea beneficiaza de incalzire prin centrala proprie (rolul sobelor de teracota este pur decorativ), izolatie fonica si termica si o terasa care se poate transforma iarna intr-un salon inchis bine incalzit.
Animalele mici de companie sunt binevenite (se percepe un mic cost suplimentar - verificati in momentul rezervarii).

Alte servicii:

SERVICII GRATUITE:
- Apel de trezire dimineata
- Internet wireless
- Rezervari bilete spectacole
- Corespondenta : primire si trimitere
- Chemare mijloc de transport - taxi
- Asistenta ticketing transport (feroviar si aerian)
- Camera de bagaje
- masa si fier de calcat
- carti si jocuri de salon pe perioada sederii

SERVICII CU PLATA:
- Xerox
- Spa - centru de masaje
- Transmitere de documente prin fax:
- Primire de documente prin fax
- Servicii de secretariat (tehnoredactare) si printare
- Doctor la cerere (pt turistii straini asigurati serviciile medicale platite pot fi rambursate inapoi de firma de asigurari)
- Curierat

Cartea de Oaspeți Pensiunea ITALIANA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login