Pensiunea LILIANA - CARTA 0

‹
›
18 locuri, 8 camere, Broșteni, str. Bistritei, nr. 144, jud. Suceava

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Situata pe mirifica vale a raului Bistrita, in apropierea statiunii Vatra Dornei, Pensiunea Liliana va invita sa va petreceti fiecare clipa intr-un decor elegant, confortabil, cuprins de freamatul padurilor si de traditia zonei.

Jocul de culori si design-ul interior, transforma fiecare spatiu intr-o creatie unica. Putem pune la dispozitie o cabana situata la poalele muntelui, la 1, 2 km de soseaua principala, unde va puteti delecta prin gratare, sporturi cu mingea, sanius sau prin a va plimba in inima padurii.

In zona se poate vizita bisericuta in care a invatat nepretuitul prozator Ion Creanga, piatra cu care a omorat caprele Irinucai, dar si vestitele manastiri ale Bucovinei.

Impatimitii sporturilor de iarna si nu numai, isi pot face de cap pe partiile din Vatra Dornei si Gura Humorului. Nu ca un cuvant de lauda, ci ca un subiect de meditatie, pensiunea este capabila sa multumeasca atat curiozitatea drumetilor, cat si pe iubitorii bucatariei traditionale bucovinene.

Cat despre gazde, va promitem profesionalism, flexibilitate si voie buna. Si cum ar spune Creanga, "intelepciunea e de la Dumnezeu, cand vine vremea de a pricepe omul ce-i bine si ce-i rau", va asteptam sa culegeti din bogata cultura si traditie bucovineana!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Localizare:

Broșteni, str. Bistritei, nr. 144, jud. Suceava

Cartea de Oaspeți Pensiunea LILIANA - CARTA

0751 062 145
languages ro en de hu fr es it