Garsoniera
LUJERULUI STUDIO
0

‹
›
12 locuri, 4 camere, București, B-dul. Iuliu Maniu nr.19F, sect. 6
Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Garsonieră - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 260 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru 7 sau mai multe nopți: 240 Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
Lujerului Studio este situat la aproximativ 3 km de Grădina Botanică şi de Muzeul Cotroceni şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi aer condiţionat. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare publică gratuită.

Acest studio luminos este decorat în nuanţe neutre şi are o bucătărie separată de cameră printr-un perete de sticlă. Include TV cu ecran plat şi baie cu cabină de duş.

Hipermarketul Cora Lujerului este la doar câţiva paşi. Mall-ul AFI Palace Cotroceni este la 2,6 km, iar centrul vechi din Bucureşti se află la aproximativ 7 km. Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la aproximativ 20 km.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Garsoniera LUJERULUI STUDIO.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

garsonieră (2 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

București, B-dul. Iuliu Maniu nr.19F, sect. 6

Cartea de Oaspeți


0770 458 209
languages ro en de hu fr es it