Descriere

Șederea în Hostelul nostru vă oferă posibilitatea de a explora București în cel mai bun mod. Suntem situați in centrul orasului, intr-o zona linistita, frumos, aproape de principalele puncte de interes: Piata Revolutiei (5 min de mers pe jos), Parcul Cismigiu (3min de mers pe jos), Blvd. Magheru (7 min de mers pe jos), Orașul zona veche (20 min de mers pe jos). Sunteți aproape de statia de metrou Eroilor (M1) și stația de tramvai / autobuz.

Hostelul dispune de 3 camere duble (cu pat matrimonial, TV, WIFI, dulapuri, baie proprie) si 5 camere cvadruple (cu paturi supraetajate, WIFI, dulapuri, baie proprie). Pentru grupuri mai mari (6-8) ne putem conecta 2 camere Quad.

Aici, la Crazy Duck Hostel aveți 24 de ore / zi recepție deschisă. Personalul nostru vă poate oferi informații cu privire la punctele de interes în interiorul Bucureștiului și hărți gratuite ale zonei centrale a orasului. De asemenea, va putem oferi informații despre atracțiile din apropiere, în România, cum ar fi Valea Prahovei, Castelul Bran, resorturi litoralul românesc, Delta Dunării și a vă ajuta cu rezervări pentru excursii 1-3 zile.

Ne plac diminetile tarzii ! Acest lucru înseamnă că ai avut o noapte excelenta oras .Așa că, după o noapte grea noi te asteapta cu o cafea tare de dimineață din partea casei. In bucataria noastra aveti aragaz electric, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, aparat espresso și un loc frumos să stai si sa mananci.

În timpul verii în grădina noastră puteți găsi un colț frumos pentru a vă relaxa cu noile prietenii. Si nu uitați! WIFI nostru gratuit cuprinde întregul hostel si gradina. Vă puteți conecta cu prietenii de pe Facebook sau de pretutindeni gratuit!

Cartea de Oaspeți Hostel CRAZY DUCK

26 locuri, 8 camere
Tarif: 150 Lei
/ camera dublă pentru o singură noapte
adresa București, Str. Stirbei Voda, nr. 130
telefon 0744 648 022
QR code
ro en de hu fr es it