‹
›
6 locuri, 3 camere, Bușteni, str. Ciresilor, nr. 2
Check-in: 15.00     Check-out: 11.00
E necesar un avans de 25%
Vila e situată imediat după intrarea în Poiana Țapului, Bușteni, 200 metri de DN1, într-o zonă retrasă, în capătul unei străduțe.
Se închiriază doar cu totul. Minim 2 nopți (sau un pret mai mare cu 30% cand e posibil). Zilele libere/sarbatori au un alt pret.

(După fiecare check out aerul e sterilizat cu un generator de ozon)

Capacitate 6 persoane (sau 7, 8 persoane- daca se doarme si in living pe un coltar extensibil /prețul total va fi cu 12% mai mare)

Pentru party-uri, varste sub 24 de ani sau daca sunt peste 6 persoane se poate cere o garanție pentru curatenie.

-Are 3 dormitoare cu paturi duble, 3 băi (una pentru un dormitor, una pentru 2 dormitoare și una pentru living), living mare cu bucătărie utilată, terasă și o mica curte interioară cu grătar, hamac, măsuțe. Încălzire centrală , internet wireless, televizor în living.

Există loc de parcare lângă casă, încap, la limită, 2 mașini.
Se fumează doar afară.

Iarna, când gheață, se poate întâmpla ca ultimii 10 metri să nu poată fi urcați fără lanțuri.


Păstrăvăria din Bușteni e la câteva minute de mers, în curtea interioară aveți un loc special amenajat de grătar
- La câteva minute de mers începe traseul spre Cascada Urlătoarea (traseu ușor de 30 de minute), Valea Babelor sau Poiana Stănii (traseu de o oră) și Cabana Piatra Arsă (3 ore). Pe partea cealaltă a DN1 încep cartierul Zamora / Trans-Baiului / Culmea Zamora. Ușor de ajuns cu mașina la pârtiile de ski. Ceva mai sus începe un traseu de mountain-bike spre Sinaia - Castelul Peleș (5 km, pe un drum forestier).
Supermarket-uri la 2 km - în Bușteni - altfel mai sunt câteva magazine mici. E un restaurant la 150 metri (Popasul Vânătorilor) sau puteti folosi bucătăria (minim utilată / microunde, plită, veselă, tigăi etc) și grătarul amenajat din curte.

Check in si check out flexibil daca nu e o alta rezervare in aceeasi zi, altfel 11.00 check out si 15.00 check in.

Facilități în camere:

 •   încalzire centrală
 •   baie cu cabină de duș
 •   internet wireless

Facilități în unitate:

 •   living
 •   bucătărie
 •   frigider
 •   terasă
 •   acces internet
 •   internet wireless
 •   grătar
 •   darts

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Cabana DE PIATRA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

E necesar un avans de 25%

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Bușteni, str. Ciresilor, nr. 2

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it