C A R T A CARTA.ro

Casa ANDUTU 0

Casa ANDUTU - Descriere

Casa ANDUTU Casa ANDUTU Casa ANDUTU Casa ANDUTU
Pensiunea este situata in Statiunea Busteni pe str. Mihai Viteazu nr. 3 la circa 800m de gara si 900m de centru, la poalele muntilor Caraiman, langa partia de sky Kalinder la circa 200-300de metri.
Vila are 12 camere, din care 7 triple si 5 duble. Camerele triple au un pat matrimonial si o canapea extensibila pentru doua persoane. Acestea se pot inchiria ca si camere duble matrimoniale, triple sau pentru familii cu doi copii.

Pensiunea a fost modernizata in noiembrie 2013 si au fost schimbate toate televizoarele cu leduri smart, saltelele, mobilierul, au fost montate in toate camerele minifrigidere, aparate de uscat parul in bai, s-a modificat receptia.

11 camere sunt dotate cu baie proprie si una are grup sanitar pe hol, toate camerele au Televizore led, cablu TV, frigider, feon, mobila moderna, iar 4 dintre ele au si balcon.

Vila are parcare proprie si o sala de mese generoasa, o bucatarie utilata cu vesela la dispozitia clientilor, gratar in curtea interioara precum si un living de relaxare cu TV,WI-FI gratis.

Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Casa ANDUTU

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login