C A R T A CARTA.ro

Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA 0

Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA - Descriere

Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA
Casa Izvorul Muntelui se situeaza la baza castelului Cantacuzino, intr-o zona linistita, doar de vile, chiar langa raul Prahova.
Mergand pe jos, in numai 10 minute, ajungeti in centrul statiunii, gara, casa de cultura si teatrul de vara. Castelul se afla la 2-3 minute de mers. Partia de ski este la 5 minute de mers cu masina.
Vila beneficiaza de una dintre cele mai frumoase panorame asupra Bucegilor, atat din interiorul unitatii, cat si din curte.

Turistii au la dispozitie curtea cu gratar, foisor si parcare, living spatios cu tv-plasma si semineu, mini-bucatarie dotata complet cu plita dubla, unde se poate pregăti micul dejun sau preparate usoare, (nu se gătesc ciorbe, mâncăruri, etc.), microunde, frigider, vesela, etc.

La etaj se gasesc cele 4 camere, trei de 2 locuri si una de 3 locuri. Fiecare dispune de tv, baie proprie cu cabina de dus, wireless, incalzire centrala. Camerele 2 si 3 beneficiaza de terase cu o priveliste deosebita spre masivul Bucegi si Crucea Caraiman,iar camerele 1 si 4 beneficiaza de o priveliște deosebita spre Castelul Cantacuzino. Spatiul interior si exterior NU permite organizarea de petreceri, decat intr-un cadru familiar si intim cu respectarea bunului simt si a intimitatii celor din jur (turisti si localnici). In aceasta unitate fumatul este interzis! NU se asigura lemne și cărbuni pentru grătar! Este INTERZIS accesul persoanelor necazate în incinta vilei! Nu se accepta animale de companie! Va multumim pentru intelegere, va multumim pentru ca ne-ati ales! Va asteptam cu drag!
Check in :după ora 14:00!
Check out :ora 11:00!

Cartea de Oaspeți Casa IZVORUL MUNTELUI - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login