C A R T A CARTA.ro

Casa MAGICA 3s

Casa MAGICA - Descriere

Vezi și:
Casa MAGICA Casa MAGICA Casa MAGICA Casa MAGICA
Casa Magica functioneaza tot timpul anului
Inclusiv restaurantul, indiferent de sezon si beneficiaza de apa calda si caldura non-stop.

21 camere duble
Toate camerele au baie proprie cu dus, la mansarda cu cada, balcon, Tv cu cablu, minibar de capacitate mica, uscator de par, internet wireless. Aerisire naturala cu aer racoros de munte, fara aer conditionat artificial.

Cazarea se face in doua tipuri de camere : de familisti, cu doua paturi mai mari, pentru doi adulti cu copii sau eventual trei adulti si camere cu pat dublu.

Restaurantul de doua stele are doua sali, nefumatori si fumatori. Terasa exterioara este deschisa doar atunci cand conditiile meteo permit acest lucru.


SPA Busteni
Casa Magica Busteni ofera un salon SPA cu infrasauna uscata, cazi de hidromasaj pentru bai saline, masaj manual,terapeutic,somatic,reflexogen, anticelulitic,relaxare si tonifiere,masaj facial cu si fara electrostimulare, vibromasaj anticelulitic si impachetari la termocuverta cu creme si uleiuri excelente,de cea mai buna calitate, aparat de detoxifierea a organismului, bazin mic cu apa sarata incalzit iarna.

Uita de griji si intra in decorul elegant,plin de arome florale si muzica placuta,corpul si mintea ta isi vor gasi echilibrul, vitalitatea si pacea,vei simti cum muschii se relaxeaza, mintea se linisteste, plutesti in pace si seninatate…

Maini magice si uleiuri miraculoase iti stau la dispozitie cu servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista inalt calificata al carei obiectiv este sa ai un tonus exceptional, o silueta frumoasa, un ten stralucitor si un trup sanatos.

Indiferent de motivul pentru care ne treci pragul esti bine venit in centrul nostru SPA!


Pentru copii avem loc de joaca interior si exterior.
Parcarea este mica, gratuita, in limita a 9 locuri in fata vilei si 4 locuri in strada, parcare amenajata.
Datorita numarului mic de camere, rugam ca rezervarile sa fie facute din timp, pentru a le putea onora.
Oferta de pret este rezonabila, in conditii de cazare confortabila in camere simple, fara apartamente.
Toate utilitatile:lumina, gaze, cablu, apa si presiunea acesteia sunt furnizate de oras, noi nu intrerupem decat in caz de avarie majora si anuntam in prealabil clientii.
Orice problema privind serviciile noastre va fi anuntata la receptie pentru remediere.

Cazarea se face dupa ora 14. 00, eliberarea camerelor inainte de ora 11. 00. Puteti lasa bagajele pana seara in camera de depozitat bagaje.
Ne straduim sa va oferim sedere cat mai placuta!

Cartea de Oaspeți Casa MAGICA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login