C A R T A CARTA.ro

Casa ROSCA - CARTA 0

Casa ROSCA - CARTA - Descriere

Casa ROSCA - CARTA Casa ROSCA - CARTA Casa ROSCA - CARTA Casa ROSCA - CARTA
Casa Rosca se potriveste cel mai bine celor care iubesc natura, linistea si relaxarea. Pozitionarea ei in statiunea Busteni, aproape de principalele puncte turistice, la 5 minute de gara ( mers pe jos ) si la 15 minute de partia Kalinderu, face din Casa Rosca locul ideal pentru vacante la munte.
Capacitatea casei este de 10-15 locuri de cazare, dotate modern, repartizate in 6 camere. Living-ul, situat la parterul casei, are o capacitate de aproximativ 16locuri, cu bucatarie open-space si dotata cu accesorii necesare ce va stau la dispozitie : vesela, tacamuri, cuptor cu microunde, frigider,aragaz, filtru si expresor de cafea ,prajitor de paine.
Camerele foarte spatioase, sunt dotate cu grup sanitar propriu, paturi mari si relaxante, smart-tv cu televiziune prin cablu, frigider in fiecare camera, acces internet wireless, canapele extensibile la cerere contracost in fiecare camera, parcare proprie supravegheata video, gratar traditional. Centrala termica proprie asigura si furnizeaza non-stop caldura si apa calda.
Nu se accepta animale de companie.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login