‹
›
16 locuri, 8 camere, Bușteni, str. Apelor, nr. 8, jud. Prahova
Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 150 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in: 14:00     Check-out: 12:00
Strajuit de Muntii Caraiman (2384 m) si Costila (2489 m), strabatut de apele raului Prahova, Busteni este cunoscut ca Poarta a Bucegilor si reprezinta cel mai important punct de plecare in drumetiile si ascensiunile alpine in masivul Bucegi.

La Busteni, mai mult ca in oricare parte, Bucegii se desfasoara in toata spendoarea lor: Piatra Arsa, Jepii Mari si Jepii Mici ornamentati cu varfuri ascutite, Caraimanul cu monumentul inaltat in cinstea eroilor cazuti in primul razboi mondial, varful Costila supranumit paradisul alpinistilor.

Babele si Sfinxul, cele mai vizitate monumente ale naturii s-au de-a lungul timpului datorita actiunii naturii. Foarte putini dintre miile de turisti care urca in fiecare an pe platoul Bucegi stiu, insa, ca aici exista multe alte forme si figuri incantatoare. Noile monumente ale naturii, descoperite de Gina, femeia muntelui (de 7 ani nu a mai coborat in oras) pe platoul masivului Bucegi se numesc: delfinul, Broasca, Gemenii, Cainele, Imparatul sau Soparla.

Amplasata pe strada Apelor, la doar 5 minute de plimbare pana la Partia Kalinderu si maxim 10 minute de gara Busteni, avand vedere atat spre orasul Busteni cat si spre impunatorul munte Caraiman, Casa Marian, o constructie moderna, va asteapta sa petreceti o vacanta de neuitat in conditii deosebite.

Structurata pe 2 etaje, din care unul demi-mansardat, pensiunea dispune de 8 camere, cate 4 pe fiecare etaj. Fiecare dintre cele 4 camere are propriul design, dandu-va posibilitatea de a va alege culoarea preferata si sunt dotate cu televizor si cablu tv, mobilier nou, modern si frigider. Baile proprii sunt dotate cu cabina de dus cu hidromasaj si radio.
Pe fiecare etaj a fost amenajata o bucatarie, mobilata si utilata compet ce sta la dispozitia turistilor.

Tot pentru dumneavoastra a fost amenajat un gratar in curtea pensiunii, langa foisorul primitor, pentru ca petrecerile sa prinda viata.

Pensiunea poate fi un bun punct de plecare catre numeroasele obiective turistice din zona:

* Casa scriitorului Cezar Petrescu- construitã în 1918 (arhitecturã tradiționalã).
* Castelul Cantacuzino - construit in anul 1910 de catre Gheorghe Cantacuzino;
* Biserica Domneascã - construitã în anul 1889, ctitorie a regelui Carol i și a reginei Elisabeta, se remarcã prin arhitectura deosebitã, dotãrile interioare (icoanele din interior sunt originale fiind pictate Gheorghe Tãtãrãscu) și vechimea sa.
* Casa Româno-francezã.
* Monumentul Ultima Grenadã - a fost ridicat în anul 1928 și dedicat eroului Caporal Vasile Mușat.
* monumente naturale: Cascada Urlãtoarea, Babele, Sfinxul, Grupul Bãtrânilor etc.
* rezervații naturale: Parcul Național Bucegi, Poiana Crucii, Babele etc.
* multe alte obiective turistice care meritã vizitate se aflã în Sinaia (castelul Peleș, Mãnãstirea Sinaia etc), Bran (castelul Bran), Râșnov, Brașov etc.

De asemenea puteti explora numeroasele trasee turistice din zona ce duc spre: Poiana Izvoarelor, Cabana Malaiesti, Vf. Omu, Rasnov, Coltii Morarului, Cabana Piatra Arsa, etc.

Intr-o ambianta deosebita, Casa Marian va asteapta in orice sezon sa descoperiti frumusetile statiunii Busteni!

Facilități în camere:

 •   frigider
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   internet wireless

Facilități în unitate:

 •   sală de mese
 •   bucătărie
 •   frigider
 •   terasă
 •   parcare
 •   grădină
 •   foișor
 •   grătar

Localizare:

Bușteni, str. Apelor, nr. 8, jud. Prahova

Cartea de Oaspeți Pensiunea MARIAN

0722 324 231
languages ro en de hu fr es it