C A R T A CARTA.ro

Vila IL PICCOLO CASTELLO 0

Vila IL PICCOLO CASTELLO - Descriere

Vila IL PICCOLO CASTELLO Vila IL PICCOLO CASTELLO Vila IL PICCOLO CASTELLO Vila IL PICCOLO CASTELLO
Situată la poalele munţilor Bucegi, într-o clădire istorică din secolul 18 inclusă în patrimoniul românesc, Vila Il Piccolo Castello Buşteni oferă cazare cu o grădină cu grătar, o terasă. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Fiecare camera a Vilei Il Piccolo Castello Buşteni isi are povestea sa incrustata in detalii sarmante precum mobilier istoric autentic, covoare traditionale, lazi de zestre, panzeturi lucrate manual. Camerele dispun de TV cu canale prin cablu, o zonă de relaxare şi o baie privată cu duş sau cadă hidromasaj şi articole de toaletă gratuite. Camerele spatioase asigură vedere la munte si beneficiaza de mobilier din lemn masiv, exclusivist. Există un lounge comun şi o bucătărie comună bine utilată precum si un cuptor si vatra pe lemne unde se pot gati preparate traditionale.

Puteţi găsi cel mai apropiat restaurant şi un magazin alimentar la 50 de metri.

Dotarile proprietăţii includ un depozit pentru echipament de schi şi servicii de transfer la un cost suplimentar. Proprietatea şi zona din jur oferă o gamă largă de activităţi, inclusiv schi şi drumeţii. Vila asigură parcare gratuită.

Cu un istoric de peste un secol, vila ofera o priveliste deoasebita catre Crucea Caraiman iar de pe terasa vilei se poate admira frumusetea naturii in toata splendoarea sa, ingaduind momente de ragaz de la tumultul cotidian lasandu-te ademenit de legende. Loc de inspiratie si pentru scriitorul Cezar Petrescu, a carui casa memoriala se afla la 15 m distanta iar la 1 km zona de schi Kalinderu şi 1,8 km Telegondola catre Babele si Sfinxul. Cea mai apropiată gară este la 500 de metri.

Copiii de pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate.
Contra cost, se poate suplimenta capacitatea de cazare cu paturi suplimentare.

In unitate nu se fumeaza.

Cartea de Oaspeți Vila IL PICCOLO CASTELLO

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login