Complex Turistic PALADIN 4s

‹
›
58 locuri, 26 camere, Câmpulung Moldovenesc, str. Sandru, nr. 1

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Situat într-o locaţie liniştită la intrarea în Câmpulung Moldovenesc, la 5 km de centrul orașului, Complexul Turistic Paladin are TV prin satelit, o fermă mică și un restaurant à la carte cu preparate din bucătăria tradițională.

Toate camerele au un TV LCD și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele unități sunt dotate cu aer condiționat, iar unele au balcon.

Complexul Turistic Paladin oferă, de asemenea, un bar, o terasă în aer liber cu grătar, facilități de fitness de bază și parcare privată gratuită. La un cost suplimentar, oaspeții au acces la o saună.

Magazine și restaurante sunt la 500 de metri, iar o stație de autobuz este la 400 de metri. Mănăstirile pictate Moldovița și Humor se află la 30 km.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Câmpulung Moldovenesc, str. Sandru, nr. 1

Cartea de Oaspeți Complex Turistic PALADIN

languages ro en de hu fr es it