C A R T A CARTA.ro

Pensiunea MARIO & EMA 3s

Pensiunea MARIO & EMA - Descriere

Pensiunea MARIO & EMA Pensiunea MARIO & EMA Pensiunea MARIO & EMA Pensiunea MARIO & EMA
Hotelul Mario & Ema este amplasat strategic, la distante aproximativ egale de statiunile turistice Vatra-Dornei si Borsa.

Incercam si speram ca o sa reusim sa oferim servicii de inalta calitate , dat fiind faptul ca atat administratorii cat si personalul sunt persoane tinere,dornice sa se implice in mod serios in activitatile de turism,in crearea de pachete turistice atractive care sa fie pe masura asteptarilor turistilor.

Va invitam din tot sufletul la noi pentru a va bucura din plin de frumusetea locurilor, de ospitalitatea oamenilor de prin partea locului, de bucataria bucovineana, de farmecul celor patru anotimpuri care la noi, in zona de munte , sunt deosebite, fiecare avand farmecul sau...Va mai invitam sa aveti incredere in cele scrise in aceste randuri si nu putem decat sa va poftim sa va convingeti..


Piscina cu apa sarata din salina cacica

Indicatiile terapiei cu apa sarata
1. stari de oboseala prelungite,stres/
2. afectiuni musculare,articulare si artrita.
3. afectiuni reumatismale, si merge pana la artroze si preatroze(artroza genunchiului,soldului,umarului,cotuui,mainilor),faza inactiva,osteoporoza algica a coloanei vertebrale,spondiloze(cervicala,dorsala,lombara,forme simple,fara complicatii neurologice).
4. nevralgii lombosciatice si deficit functional.
5. de asemenea se recomanda dupa entorse,fracturi,luxatii ale membrelor,tratate ortopedic.
6. afectiuni ale organelor genitale masculine(tulburari de dinamica sexuala,impotenta,infertilitate), tulburari genitale la femei(frigiditate),metroanexite,cervicite,cistite cronice,insuficienta ovariana.
7. circulatie periferica deficitara,care desfasoara activitati in conditii de frig si umezeala,dereglari endocrine hipofunctionale,meteo-sensibilitate, sindromul adinamo-astenic, tulburarile circulatorii periferice.
8. afectiuni endocrine cu deficit hormonal (asociate de obicei lor reumatismale,
9. afectiunilor reumatice sau sterilitatii), cu insuficienta tirodiana si cea ovariana, cu afectiuni repetate ale cailor respiratorii superioare asociate bolilor reumatismale.
10. in cazul copiilor: intarzieri de crestere in greutate si inaltime, stari post rahitice,scolioze, cifoze,maladia Scheuermann,precum si obezitate, amigdalite, faringite, otite, bronsite sau polipi.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login