Pensiunea LA CAMARADU 0

‹
›
7 locuri, 3 camere, Chiojdu, Sat Bâsca Chiojdului, jud. Buzau

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiunea La Camaradu este situată în satul Bâsca Chiojdului, în partea de nord-vest a satului, aproape de confluenţa Râurilor Bâsca fără Cale cu Bâsca Chiojdului.

Structura cazare:

» 2 camere, fiecare cu câte un pat dublu, la parter
» o camera cu două paturi (unul dublu şi unul single), la etaj

Cele doua camere de la parter sunt deservite de o baie comună iar camera de la etaj are baie proprie şi terasă (balcon).

La parterul pensiunii se găseşte sala de mese şi bucătăria pensiunii. De aici se poate ajunge în cramă, un loc răcoros special amenajat pentru oaspeţi.


Dotări:

» încălzire centrală;
» apă caldă în permanenţă;
» TV în fiecare cameră, cablu TV;
» linie telefon fix şi internet;
» posibilitate transport cu masina ARO.

Meniul se stabileste anticipat, în funcţie de preferinţe. Se pot oferi meniuri complete pentru persoanele cu probleme de sănătate sau vegetarieni. Ingredientele folosite sunt proaspete, utilizandu-se resurse locale, zona fiind bine cunoscută pentru păstrăvărie şi creşterea animalelor.

De la pensiunea La Camaradu' se poate pleca spre următoarele destinaţii: Vulcanii Noroioşi, Muzeul Chihlimbarului de la Colţi, Biserica şi chiliile rupestre de la Aluniş, Mânăstirea Ciolanu, Tabăra de sculptură de la Magura etc.
Alte atracţii din zonă: păstrăvăria Calvini, peisajele din jurul barajului Siriu, Piatra Bisericii, Lacul Vulturilor de la Siriu, terasament cale ferată forestieră sau salina de la Slănic Prahova.

Gazdele va pot fi ghizi ai zonei!

Facilități în camere:

  •   cablu TV
  •   încalzire centrală

Facilități în unitate:

  •   acces internet

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Chiojdu, Sat Bâsca Chiojdului, jud. Buzau

Cartea de Oaspeți Pensiunea LA CAMARADU

0238 590 807 0764 084 107
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it