C A R T A CARTA.ro

Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME 4s

Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME - Descriere

Vezi și:
Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME
Situat la numai cateva minute de centrul orasului Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome va intampina cu o panorama urbana superba. Aproape de centrele comerciale, de afaceri si locurile de relaxare Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome este alegerea perfecta atat pentru un sejur relaxant cat si pentru o intalnire de afaceri. Al treilea hotel membru al grupului hotelier Ana defineste noi standarde de calitate si eleganta.
Hotelul Golden Tulip Ana Dome se remarca printr-un design modern si unic, imbinand armonios o paleta larga de culoare si lumina:perdea de cristale, pereti de sticla, mobilier inedit, camere personalizate si primitoare

Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome - servicii hoteliere de 4 stele la preturi accesibile. Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome va asteapta cu un restaurant de lux, sali de conferinte si centru wellness.

Profitati de ofertele noastre de cazare in Cluj Napoca. Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome ofera reduceri la cazare pentru rezervari in avans, grupuri si cazare in weekend.

Localizare Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj

Situat pe Strada Observatorului, in cartierul Zorilor din Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome este usor accesibil atat cu mijloacele de transport in comun cat si cu masina. Hotelul Golden Tulip Ana Dome este potrivit atat pentru cei care viziteaza Cluj Napoca cat si pentru cei care vin in calatorii de afaceri, fiind la doar 10 minute distanta de centrul orasului si in apropierea unor obiective importante cum ar fi Gradina Botanica, Observatorul Astronomic si Sigma Shopping Center.

Tarife cazare:

Camera single standard: 79 euro/noapte
Camera dubla standard: 89 euro/noapte
Camera single executive: 109 euro/noapte
Camera dubla executive: 119 euro/noapte

* Tarifele incud micul dejun si accesul gratuit la centrul Wellness.

Cartea de Oaspeți Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login