C A R T A CARTA.ro

Hotel LOL ET LOLA 3s

Hotel LOL ET LOLA - Descriere

Hotel LOL ET LOLA Hotel LOL ET LOLA Hotel LOL ET LOLA Hotel LOL ET LOLA
LOL et LOLA este hotelul în care îți trăiești pasiunea. Odată ce ne vei trece pragul, vei redescoperi dorința de a-ți transforma visele în realitate și curajul de a ieși din tiparele prezentului.

Fotografie, cinema, gastronomie, modă, dans, sport sau orice alte pasiuni, le vei regăsi cu siguranță într-una din cele 20 de camere ale hotelului nostru.

Situat la 7 minute de mers pe jos de centrul orașului, dar în același timp la adăpost de vacarmul zilnic, LOL et LOLA este spațiul în care granițele geografice, culturale, lingvistice dispar într-o clipă.

Aici vei avea întotdeauna timp de visat. Dar mai ales de reînviat pasiuni.

Intră în poveste!

Fiecare cameră din hotelul nostru are propria ei personalitate, un design unic și îndrăzneț și este dedicată uneia dintre pasiunile care ne colorează viața.
Micul dejun

Spațiul în care este servit micul dejun în hotelul nostru are un design vesel și prietenos, care te va face să întâmpini cu nerăbdare venirea unei noi dimineți. Aici, între orele 7.00 și 10.00, poți mânca pe săturate din bunătățile pe care ți le punem la dispoziție.

De pe masă nu vor lipsi fructele și legumele proaspete, patiseria făcută la prima oră a dimineții de bucătarii noștri sau zacusca de casă și salata de vinete. Vei putea alege orice combinație de mic dejun dorești, pentru a-ți începe ziua plin de energie.

Mai mult de atât, pentru prânz și cină îți oferim posibilitatea de a te bucura de specialitățile oferite de restaurantele Marty, New Croco și Tokyo, pe care le poți savura fie la hotel, fie la restaurant, și care pot fi incluse pe nota de plată a hotelului.

Cină
Dacă ai poftă să iei cina în cameră trebuie doar să ne spui.
Vom lua legătura cu cei mai buni bucătari de la restaurantele Marty, Tokyo și New Croco, care îți vor pregăti mese delicioase astfel încât să te bucuri pe deplin de timpul petrecut la noi.

Cartea de Oaspeți Hotel LOL ET LOLA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login