C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ZBOR 0

Pensiunea ZBOR - Descriere

Pensiunea ZBOR Pensiunea ZBOR Pensiunea ZBOR Pensiunea ZBOR
Pensiunea ZBOR ofera cazare in Cluj Napoca, langa Aeroportul International Cluj Napoca, la o distanta de 2 km.Pe o raza de 3 km se afla Iulius Mall, Expo Transilvania, Parcul Logistic Transilvania, Parcul Logistic TETAROM 2, Campusul Emerson.

Pensiunea Zbor este situata intr-o zona linistita de case, in cartierului Someseni, pe str. Tractoristilor nr 2a, la o distanta de 100 m de soseaua care face legatura intre aeroport si centrul orasului, in spatele bisericii ortodoxe Nasterea Maicii Domnului. Cazarea la Pensiunea Zbor se face in apartamente, camere duble, camere triple. Toate camerele sunt spatioase, ultra finisate, mobilate modern, cu baie proprie, cu balcon, dotate cu televizor, internet prin cablu si wireless, incalzire centrala. Bucataria este dotata complet si impreuna cu livingul are o suprafata de 60mp.

In apropiere (la distanta de 200m) se afla statia autobusului nr.8.

Asiguram loc de parcare in curte pentru toti turistii cazati la noi.

Optional se serveste micul dejun la pretul de 15 lei/persoana.

La cerere asiguram turistilor transferul intre pensiune si aeroport, gara sau autogara.

Pentru turistii cu rezervare, care sosesc sau pleaca, pentru care efectuam noi transferul, rugam sa ne comunice ora sosirii, respectiv ora plecarii, check-in-ul, respectiv check-out-ul se face la orele comunicate.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, acces la bucatarie.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, camera cu TV.

Pensiunea ZBOR se afla la o distanta de 20m fata de Parcarea privata Ready4go, astfel asigurand pachet complet de cazare, parcare si transfer la/de la aeroport.

Cartea de Oaspeți Pensiunea ZBOR

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login