‹
›
10 locuri, 4 camere, Colibița, Str. Fabrici, nr. 569 B, jud. Bistrita Nasaud

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Cabana Busuioc va ofera cazare in 4 camere, dispune de living, TV cu ecran plat, bucătărie utilată, zonă de luat masa și 3 băi.
La exterior avem loc de joaca pentru copii, gratar, gradina si terasa cu vedere la munte.

Cabana Busuioc este situată in Colibița pe partea dreapta a lacului la 2,3 km de podul barajului (drum de piatra), un loc cu o priveliște minunata, unde sigur ai parte de liniște și relaxare totala,odată ajuns aici te îndrăgostești de acest loc și pur și simplu îți dorești sa revi din nou. Un alt avantaj ar fi faptul ca exista și ieșire la lac și dispunem de o hidrobicicleta de 4 persoane de mers pe apa care se poate închiria. De asemenea pe timpul ierni se poate schia in voie p un teren privat de lângă cabana.
La Colibița se pot face sporturi nautice: caic, mers cu barca pescuit. De asemenea se poate merge pe trasee turistice și in puncte de atracție precum “Taul Zânelor “, “Piatra lui Orban”, Capul dealului, Vf Bistricioru, Borcut natural de la Dalbidan etc.

Facilități în camere:

 •   încalzire centrală

Facilități în unitate:

 •   living
 •   bucătărie
 •   frigider
 •   terasă acoperită
 •   loc de joacă amenajat pentru copii
 •   grădină
 •   grătar

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Colibița, Str. Fabrici, nr. 569 B, jud. Bistrita Nasaud

Cartea de Oaspeți Cabana BUSUIOC

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it