C A R T A CARTA.ro

Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA 0

Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA - Descriere

Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA
Casa de Vacanta Marcela, este amplasata pe malul Lacului de Acumulare Colibita pe partea dreapta a drumului ce leaga barajul lacului de acumulare cu satul Colibita, in prima curba dupa intersectia cu drumul ce duce la Muresenii Bargaului.
Proprietatea pe care este amplasata vila are acces direct la lacul Colibita, casa avand o expunere sudica. Panorama de vis care se deschide din terasele vilei, incepe cu lacul Colibita inconjurat de muntii Calimani, inspre est, varful Bistriciorul acoperit de zapada aproape tot timpul anului, iar inspre vest barajul lacului de acumulare.
Casa de vacanta are la parter un living spatios bucatarie si baie, la etaj 3 dormitoare si baie; casa are si beci cu fantana si camera de pastrare a alimentelor, deasemenea garaj. Vila este complet utilata: Tv cu receptie de pe satelit in living si in dormitoare (600 canale), apa curenta si apa calda, bucatarie dotata cu toate utilitatile. Pe cele doua trerase de circa 50 mp fiecare de la parter si etaj se poate servi masa.
Avand acces direct la lacul Colibita este locul ideal pentru practicarea pescuitului, atat stationar cat si din barca, deasemenea se pot practica toate sporturile nautice. Vila are in dotare o barca cu motor electric (admis pe Lacul Colibita) care se poate inchiria.

Locatia se inchiriaza doar integral.

Cartea de Oaspeți Casa DE VACANTA MARCELA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login