C A R T A CARTA.ro

CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA 0

CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA - Descriere

Vezi și:
CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA
Baza perfecta pentru vacanta dumneavoastra in Transilvania!

Casa noastra este situata pe malul lacului Colibita (judetul Bistrita-Nasaud) la poalele muntilor Calimani si Bargau. La mansarda avem 3 camere pentru turisti cu o capacitate de cazare de 6 persoane.
Paturile pot fi aranjate atat in mod twin (separat) cat si in mod matrimonial (pat dublu). Saltele si asternuturile, pernele si prosoapele au fost special alese pentru a va oferi cele mai bune conditii de cazare posibile.

Oferim Pensiune completa.

Micul dejun, bogat si variat, se serveste sub forma de bufet suedez, masa de pranz - servita in timpul activitatilor de agrement - consta dintr-un picnic cu produse organice, proaspete, procurate de la localnicii din zona, iar la intoarcere acasa, bucatarul nostru va astepata cu o delicioasa cina pregatita dupa adevarate retete ardelenesti. Un pahar de visinata sau afinata pentru doamne si o palinca ardeleneasca pentru domni sunt obligatorii inaintea aperitivelor traditionale iar apoi facultative pe durata servirii ciorbei si a felului principal. Un desert delicios si un vin din cele mai bune podgorii ardelenesti vin sa incheie aceasta minunata experienta gastronomica.

Activitati de agrement

In timpul liber va oferim cateva dintre cele mai atractive activitati de agrement turistric si sportiv conduse de ghizii nostri specializati.

Cunoscuta ca statiune climaterica inca din perioada interbelica, Colibita a devenit cu adevarat insemnata din punct de vedere turistic dupa construirea barajului si crearea lacului de acumulare. Zona poate oferi aproape totul in materie de vacante active: drumetie, mountain-bike, zbor cu parapanta, rafting, caiac, windsurfing, kiting, etc iar in sezonul hivernal, ski de tura, drumetii cu rachete de zapada, ski si snowboard freeride.

Baza noastra este dotata cu echipamente profesionale pentru rafting, caiac (atat de touring cat si de ape repezi), windsurfing, drumetie, alpinism, ciclism montan, ski de tura, snowboard, schi-alpinism si winter-rescue.

La intoarcerea acasa dupa o zi plina de sport si miscare, va puteti bucura de un binemeritat jacuzzi pentru relaxare.

Precizari:

Casa noastra de la Colibita nu este o “cabana” daca prin cabana se intelege un imobil care se inchireaza in regim de self-caterig. Casa noastra nu se preteaza pentru onomastici, chefuri, petreceri la munte cu gratare si foc de tabara (altminteri foc de tabara si barbecue, afara pe malul lacului, putem sa organizam si noi in anumite conditii).

Casa noastra se preteaza mai mult pentru grupuri mici care doresc sa petreaca o vacanta activa la munte (cu drumetii, rafting, caiac, ski de tura, etc) - intr-un format intim, de max 6-8 persoane, cu familia sau prietenii lor, sa deguste seara la intoarcerea de la activitati bucataria traditionala ardeleneasca asa cum se gateste acasa, sa stea apoi la povesti, la un pahar de vin, pe malul lacului, pe terasa casei sau in fata semineului. Ori pur si simplu sa se bucare de liniste, plaja, innot, de odihna, plimbari si relaxare si de ce nu …. de jacuzzi-ul nostru.

Va astepatm cu drag.

Cartea de Oaspeți CENTRUL DE VACANTE ACTIVE CALIMAN CLUB COLIBITA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login