C A R T A CARTA.ro

Vila LIPAN 0

Vila LIPAN - Descriere

Vezi și:
Vila LIPAN Vila LIPAN Vila LIPAN Vila LIPAN
Vila Lipan va ofera cazare in Colibita intr-o zona montana deosebita, in mijlocul peisajului spectaculos oferit de Muntii Calimani si Lacul de Acumulare Colibita (la o plimbare de 5 minute de lac), pe un teren de 1500 mp.

Zona ofera, in orice anotimp, vaste posibilitati de destindere pentru iubitorii muntelui: excursii, drumetii (Taul Zanelor, izvorul de apa minerala Borcut, trasee montane - traseu marcat de 3,5 ore pana in Vf. Bistricioru, Castel Dracula langa Pasul Tihuta - 1100 m alt.), ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit (pstrav, clean, caras - in lacul Colibita), plimbari cu sania etc.

Această zonă este renumită prin frumusețea peisajului pitoresc și a purității aerului cu o concentrație mare de ozon (90 micrograme/m cub- măsurătoare realizată recent cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud). În urma acestor măsurători s-a confirmat faptul că zona Colibița are cel mai ozonat aer din țară, valorile fiind similare cu cele din munții Alpi.

Clientii nostri se pot bucura de urmatoarele:

-camere mobilate functional (cu pat matrimonial, TV Led si acces gratuit la internet - WIFI), 5 bai comune - cu dus si articole de toaletă gratuite.
- bucatarie (complet utilata) in stil American cu spatiu comun pentru servit masa si zona de relaxare, dotata cu sistem audio, TV prin satelit, internet WIFI si jocuri de societate (sah, rummy, carti);
- caldura si apa calda sunt asigurate de centrala cu combustibil solid.


Structura camerelor:
- parter - hol, dormitoare si băi comune
- etaj - hol, dormitoare si bai comune
- corp 2: dormitor, loc pentru relaxare si servit masa, bucatarie, baie si terasa.
- capacitate 14 persoane

Curte:
- suprafata 1.500 mp, utilata cu gratar, balansoar, sezlonguri;
- foisor si terasa pentru servirea mesei;
- loc de joaca pentru copii (tobogan, hinte, trambulina, groapa nisip, masa ping pong, biciclete, etc...)
- locuri de parcare;
- parau ce strabate curtea
Cazare in regim Self Catering!

Cartea de Oaspeți Vila LIPAN

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login