C A R T A CARTA.ro

Hotel AMBRA 0

Hotel AMBRA - Descriere

Hotel AMBRA Hotel AMBRA Hotel AMBRA Hotel AMBRA
Situat în Constanța, la 1,9 km de Piața Ovidiu, Ambra Boutique Hotel & Bistro oferă un restaurant și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții se pot bucura de restaurantul din incintă. La hotel există o parcare privată gratuită.

Camerele au un TV cu ecran plat. Unele unități includ o zonă de relaxare unde vă puteți relaxa. Veți găsi un ceainic în cameră. Toate camerele au o baie privată dotată cu o cadă. Acestea includ halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Veți găsi o recepție deschisă 24 de ore pe zi la proprietate.

Acest hotel are o zonă de plajă privată, iar închirierea de mașini este disponibilă. City Park Mall se află la 2,6 km de Ambra Boutique Hotel & Bistro, iar Muzeul de Istorie și Arheologie Națională este la 1,9 km distanță. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, la 22,5 km de proprietate.

Pentru un kick of meeting, un pitch, un training sau o conferinta Ambra Boutique Hotel & Bistro va pune la dispozitie si o sala de conferinte complet echipata pentru cerintele dumneavoastra. Sala de conferinta are o capacitate de maxim 50 de persoane.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login