C A R T A CARTA.ro

Complex Turistic FOISOR 0

Complex Turistic FOISOR - Descriere

Complex Turistic FOISOR Complex Turistic FOISOR Complex Turistic FOISOR Complex Turistic FOISOR
Pentru a putea petrece o vacanta de neuitat va invitam la malul marii pe plaja din Costinesti.
Complexul Turistic Foisorr este amplasat in cartierul nou al statiunii Costinesti, in prelungirea strÄzii Tineretului, in vecinatatea garii Costinesti-sat. Unitatea de cazare se intinde pe o suprafata de 3000mp ingradita si se afla in zona noua de n (epava Evanghelia) la aproximativ 350 m de mare, (5 minute pana la plaja din zona Epava) si 15 minute de centrul statiunii Costinesti, cu acces direct spre mare (marea se vede din curte). Constructiile sunt noi 2005 si 2008. Pensiunea este tip Hostel si bungalow de 2stele.
Locatia este linistita, ferita de galagia si aglomeratia centrului statiunii, permite un spatiu de agrement si odihna pentru o vacanta in care sa uitati de tracul fiecarei zi de munca.

Precizam ca dispunem de:
- 12 camere in 3 bungalouri cu un nivel P+m( 4 camere in unitate- 2 parter, 2 mansarda) din care
- 9 camere cu pat matrimonial; 3 camere 2 paturi mansard.
Intrareain camera se face direct de afara.
- 15 camere in hostel P+2e :- 10 camere cu 3 paturi si -5 camere cu 2 paturi.
Intrarea se face din hol iar camerele au balcon.
In toate camerele se pot pune paturi suplimentare normale deci incap 4 persoane, fara a afecta mult spatiul deoarece camerele sunt destul de mari(20mp).

Suprafata si dotarea camerelor este similara, cu baie in camera, frigider, televizor cablu, aer conditionat, internet wireles.
Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat dar se da drumul doar la cerere contra cost (se plateste la receptie). Copii pana la 10 ani au grauitate fara pat. Pardoseala camerelor este din gresie iar cele de la mansarda parchet. Apa calda non stop.
Complexul dispune de asemenea de o bucatarie dotata si utilata pentru turisti, terasa cu televizor unde se poate servi masa, gratar, spatiu de recreere cu mese de tenis si piscina exterioara supraterana (h=1, 2m)si una mai mica pentru copii, spatii verzi (gazon 400mp )si curte generoasa pentru diverse activitati spatiu de joaca si relaxare, sezlonguri, balansoare. Deasemeni exista grupuri sanitare cu dus in curte. Parcare asigurata in interiorul locatiei. Pentru a veni in intampinarea turistilor asiguram transportul gratuit de la gara la pensiune si invers.
Optional se poate servi masa in apropiere la restaurant tiberius.
Posibilitate de cort
PanÄ la plecare, aveti acces la dus, in curte ai la sezlonguri si puteti lasa bagajele la receptie.
Rezervarile sunt valabile doar confirmate prin telefon. In functie de perioada de cazare, lungimea ei si marimea grupului, se pot face si reduceri.
puteti vedea pensiunea si pe adresa youtub complex turistic foisor.

Exista posibilitatea de a organiza banchete se sfarsit de an cu comandarea meniului la restaurant si adus la unitate.

Inchiriez casa 6 camere cu baie,living si bucatarie,in zona de intrare Schitu cartier nou tineret.Pana la parcul de distractii10 minute si 15 pana la plaja Obelisc.

Cartea de Oaspeți Complex Turistic FOISOR

70 locuri,
31 camere
din CARTA.ro:
Costinești, str. Aurel Vlaicu, nr. 40, jud. Constanta
Contactează
Complex Turistic FOISOR »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login