C A R T A CARTA.ro

Pensiunea TRIDENT 4

Pensiunea TRIDENT - Descriere

Pensiunea TRIDENT Pensiunea TRIDENT Pensiunea TRIDENT Pensiunea TRIDENT
Asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe Faleza Soarelui din Costinesti, intr-o zona pitoreasca cu un cadru arhitectural deosebit, pensiunea turistica Trident este locul ideal pentru cei ce se lasa fermecati de valurile marii si vrajiti de glasul pescarusilor de pe litoral, totul intr-un decor si confort pe care cu siguranta nu-l veti uita datorita unei echipe de profesionisti pregatiti sa raspunda exigentelor dvs. Pe toata durata sejurului.

Asezarea pensiunii in vecinatatea marii deschide turistilor posibilitatea realizarii unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini Trident este o pensiune turistica clasificata la patru margarete, construita in anul 2006, care dispune de spatii generoase de cazare ( 8 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon- la etaj,6 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon, la parter- construite in anul 2014, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite), modern mobilate si dotate dupa ultimile cerinte in domeniu, WI FI gratuit, loc de joaca pentru copii,Parcare subterana in limita a 10 locuri,acces in pensiune cu cartela, numai pentru turistii cazati in pensiune. Gratar - barbeque - sistem self service

Pentru ca sejurul dvs. Sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, am amenajat in spatiul pensiunii o gradina de vara cu loc de joaca pentru copii.

Costinestiul este locul unde mii de tineri se indragostesc, multi sunt aceiasi care acum cu emotie se intorc in statiune sa-si aminteasca de locurile si clipele romantice sau de nebuniile facute in verile trecute. Acestia de fapt suntem noi, esti si tu si el si ea iar mai tarziu, cu siguranta veti reveni spunandu-va : sunteti si dumneavoastra.

Asadar pentru Noi am construit in gradina de vara cele 4 foisoare inconjurate de vegetatie exotica, special concepute si asezate pentru ca indragostitii sa fie feriti de ochii indiscreti.

Tot la parterul cladiriii aveti la dispozitie o masa de billiard, o masa de tenis (ping pong), iar pentru firme oportunitatea utilizarii unei sali multifunctionale (de conferinta) pentru organizarea diferitelor team building-uri, programe de pregatire a anagajatilor sau traninguri cu colaboratorii dvs.

Pensiunea turistica Trident din Costinesti este autorizata sa functioneze de Ministerul Turismului conform exigentelor categoriei:
-pentru cazare 4 **** Certificat de Clasificare Nr. 10036 din 05. 10. 2006;
-pentru Restaurant 4 **** -certificat de clasificare nr 6960 din 05. 10. 2006.
- Autorizatie de securitate la incendiu nr 639/14/SU-CT din 02.09.2014 emisa de ISU DOBROGEA CONSTANTA

Totodata Pensiunea turistica Trident este certificata pentru furnizarea serviciilor de calitate de catre Srac, in domeniul Servicii de cazare si restaurant, respectand standardele impuse de:
Iso 9001:2008 - calitate si
Iso 22000:2006 – Siguranta alimentului

Cartea de Oaspeți Pensiunea TRIDENT

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login