C A R T A CARTA.ro

Hanul CRISAN 0

Hanul CRISAN - Descriere

Hanul CRISAN Hanul CRISAN Hanul CRISAN Hanul CRISAN
Satul Crișan, aflat la 50 de kilometri de municipiul Tulcea, are o lungã istorie piscicolã. Chiar și azi, principala activitate a localnicilor este pescuitul. Poziția satului îl predispune pentru astfel de activitãți - ea se aflã pe cel mai navigat canal din Delta Dunãrii, Sulina.
În acest loc cu tradiție pescãreascã s-a deschis Hanul Pescarilor Crișan.

Hanul Pescarilor Crisan este o pensiune noua care va fi dat in folosinta la inceputul primaverii al acestui an. Conditii de cazare moderne, confortul pe care il ofera face ca relaxarea sa fie deplina, departe de agitatia orasului, problemele zilnice inconjurat de frumusetea naturii.

Complexul are o suprafata totala de 2700 hectare destinat in principal, pentru pescuitul sportiv, vanatul dar si plimbarile de agreement (birdwatching, fotografii) cu navele pensiuni.

Pensiunea noastra dispune, pentru cazare si celor mai pretentiosi oaspeti : 8 camere cu 2 paturi si matrimoniale fiecare cu baie proprie, televizoare Lcd, video si acces la internet (wifi.

Va stam la dispozitie si cu un Restaurant propriu cu terasa de capacitate 40-50 de locuri, avand preparate culinare specific Deltei si preparate din bucataria ungureasca.

Va putem oferi petreceri organizate ( nunti, botezuri, zi de nasteri, petreceri private, team building), din partea casei muzica live specific lipovanesc. Posibilitati de palaja, pescuit pe pontoanele din locatie, 5 barci de pentru pescuit tip laguna cu motor, 2 Jet Ski-uri, tenis de masa, rummy, table, sah, etc.

Hanul Crișan poate organiza, pe bazã de înțelegere, transportul turiștilor din municipiul Tulcea. Pentru detalii vã rugãm sã ne contactați.

Cartea de Oaspeți Hanul CRISAN

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login