C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CARO 3

Pensiunea CARO - Descriere

Pensiunea CARO Pensiunea CARO Pensiunea CARO Pensiunea CARO
PENSIUNEA CARO este deja una cu traditie pe piata de profil din Deva si din zonele limitrofe. De 15 ani, ne-am selectat clientela si ne-am adaptat exigentelor celor care ne trec pragul. Cu profesionalism si discretie, am ramas in topul firmelor de pe segmentul de turism. Ne adresam fie consumatorilor fideli ( cu produse traditionale din bucataria romaneasca ), fie celor ocazionali ( pentru o pauza de cafea ) si nu in ultimul rand turistior care viziteaza zona/judetul nostru ( odihna si relaxare, cu servicii de cazare in regim pensiune ).
Va oferim oricand o masa calda ca la mama acasa si / sau odihna si relaxare intr-una din cele 7 camere ale pensiunii. Unul din punctele forte: camere dotate cu saltea cu apa.

Fiind o afacere de familie, va stam la dispozitie in regim NON-STOP.

Sala de mese cu o capacitate de 60 locuri ofera suficient spatiu pentru organizarea de evenimente. In sezonul cald, TERASA CARO completeaza spatiul destinat relaxarii. Deasmenea, in curtea interioara a pensiunii, va sta la dispozitie un barbeque sau, daca sezonul nu permite, bucataria complet utilata poate fi o alta varianta!

Copiii vor fi incantati sa vada animalele din gospodaria noastra! Detinatorii de animale de companie vor putea sta linistiti, deoarece le acceptam!
Parcarea este gratuita. Fiecare camera este dotata cu frigider si TV. Cinci dintre cele sapte camere au baie proprie.
Fiind situata intre Deva si Hunedoara, la o distanta de 8km fiecare, ( DJ687 ), are in apropiere puncte turistice interesant de vizitat: AQUALAND Deva, Dealul Cetatii si TELECABINA, Sarmisegetuza, Manastirea PRISLOP, Castelul Corvinilor

Parcul orasului gazduieste statuia Pedestra a lui Decebal si statuia poetului Mihai Eminescu, acesta fiind situat la polele Dealului Cetatii.

Teatrul Dramatic al municipiului Deva, COMPLET RENOVAT, este situat pe Bl.1 Decembrie 1918 la nr. 13-15, este o locatie ce nu trebuie ocolita!
Sinagoga este situata pe str.. Libertatii la nr.9, fiind o veche Biserica Evreiasca

Palatul Magna Curia care adaposteste muzeul Civilizatiei Dacice si Romane, situat pe Bd.Decebal, nr.39, langa Parcul municipal
Manastirea Franciscana situata in str. Progresului, nr. 14

Catedrala Ordotoxa Sfintul Nicolae care adaposteste Monumentul Eroilor Neamului, situata la intersectia strazii Avram Iancu cu Bd. Decebal
Biserica Reformata situata pe str. Gh. Baritiu, in vecinatatea Liceului Pedagogic

Statuia ecvestra a lui Decebal situata in Piata Victoriei, in fata Casei de Cultura „Dragan Muntean”
Statuia imparatului Traian situata in Piata Unirii (in fata Primariei municipiului Deva)

Padurea Bejan - rezervatie forestiera, situata in sud vestul municipiului.
Padurea Caprioara - situata in nord vestul municipiului.

Biserici si manastiri:
- Biserica ortodoxa Strei la 10 Km.
- Manastirea Prislop la 20 km. spre Hateg
- Biserica de lemn de la Almasu Mic la 5 km.
- Biserica reformata Sfanta Fecioara din Santamarie Orlea
- Biserica catatii COLT
- Biserica din Densus este un monument unic în arhitectura medievala româneasca, fiind construita în decursul secolului al 13-lea .
- Biserica ortodoxa din Ostrov, construita în secolul 14, adaposteste o fresca de la 1365.
Aceste biserici, cu putin efort, pot fi parcurse toate într-o singura zi, dupa urmatorul traseu:
Hunedoara - Calan, Streisângiorgiu - Strei - Sântamarie Orlea - Nucsoara - Suseni, Cetatea Colt - Ostrov - Pesteana - Densus - Hateg - Prislop - Hunedoara.

Restaurantul - pensiune CARO va sta la dispozitie pentru: organizare de evenimente, servicii de cazare, mese traditionale, odihna si relaxare, asigurandu-va de fiecare data un ambient primitor, ca la mama acasa, in Ardeal!

Barul restaurant va sta la dispozitie in regim NON-STOP, cu un meniu variat, gandit pentru toate gusturile. Pentru pofticiosi si/mofturosi, pregatim retete ad-hoc, numai bune de savurat!

Cartea de Oaspeți Pensiunea CARO

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login