Hotel THR CONCEPT 3s

‹
›
40 locuri, 16 camere, Curtea de Argeș, Bd-ul Basarabilor, nr. 125

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 220 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Pentru grupuri se ofera Discount!!
Tarif pentru Apartament - 4 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 320 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:

Descriere:

Oferind o vedere spectaculoasă către centrul orașului Curtea de Argeș, hotelul THR Center este situat în zona Bisericii Domnești, lângă Parcul San Nicoară.

Hotelul este nou, toate camerele beneficiind de balcon propriu și fiind mobilate într-un stil clasico-modern ce satisface cerințele și celor mai pretențioși clienți.

De asemenea, Thr pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de a se desfăta într-o atmosferă rurală, la Pensiunea Club Dioda, o locație rurală, situată în comuna Cicănești. Aici clienții se pot bucura de liniștea și relaxarea pe care o poate oferi doar o excursie în mijlocul naturii. Tot aici ei pot degusta mâncăruri tradiționale, specifice zonei Argeșului.

Hotelul Thr Center oferă clienților săi un restaurant încăpător, cu o capacitate de peste 40 de locuri și un bar unde se pot servi atât băuturi răcoritoare și alcoolice, cât și preparate cu cafea și cocktailuri.

Restaurantul hotelului oferă un meniu variat, fiind o combinație între bucătăria tradițional românească și cea internațională. Preparatele sunt prezentate sub forma unor uimitoare construcții arhitecturale, dar primordial rămâne tot gustul. Specialitățile sunt realizate pe baza unor arome simple și bine definite, iar deserturile sunt extraordinare.

Modul simplu de abordare, precum și calificarea personalului nostru vor face diferența între un eveniment acceptabil și evenimentul de vis pe care vi-l doriți dintotdeauna.

În plus, clienții hotelului THR Concept se pot bucura de o gama variată de locații turistice în zonă sau în vecinătate. Printre acestea cele mai semnificative sunt: Mănăstirea Curtea de Argeș, Cetatea Poenari, Lacul și barajul Vidraru.

Hotelul Thr ofera clienților săi posibilitatea de se bucura de sejur relaxant printr-un pachet ce include turism recreativ. Acest sejur presupune o deplasare pentru una sau mai multe zile la Hotelul Piscul Negru, situat in lanțul muntos Făgăraș din Carpați. Acest hotel este amplasat pe celebrul drum Transfăgărășan, unde clienții vor avea parte de o primire mai mult călduroasă. Aici veți putea vizita atracțiile locale, degusta preparate specifice și va veți putea răsfăța într-o oază de liniște și relaxare.

Vă așteptăm cu mult drag și vom face tot posibilul să vă simțiți minunat în perioada sejurului dumneavoastră.

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   camere cu aer condiționat
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș

Facilități în unitate:

 •   restaurant
 •   bar
 •   acoperire Telekom
 •   acoperire Orange
 •   acoperire Vodafone

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

camera dublă (2 locuri):
apartament (4 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Curtea de Argeș, Bd-ul Basarabilor, nr. 125

Cartea de Oaspeți Hotel THR CONCEPT

0733 065 518 0248 729 672
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it