‹
›
24 locuri, 12 camere, Dâmbovicioara, sat Podu Dambovitei, str. Zona Dealul Sasului, nr. fn

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 129 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: 129 Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
cu mic dejun inclus
Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiunea Nedeea .... Unde timpul a învãtat sã se odihneascã, uitând de marginea zilei de ieri si de grija zilei de mâine.

Pensiunea Nedeea, situata pe culoarul Rucar Bran, Podul Dambovitei, comuna Dambovicioara (intre Rucar si Bran, drumul european E574 (drumul principal Pitesti-Campulung) ofera cazare in 12 camere spatioase, dotate cu televizor, grup sanitar propriu, incalzire centrala.

Pensiunea Nedeea este situatã pe culoarul Rucãr-Bran, intr-un loc unde comuniunea omului cu natura este desãvâritã. Peisajele de munte inspirã prin frumuseea, sãlbãticia i puritatea lor.
Înconjuratã de Munii Piatra Craiului, Pensiunea Nedeea este o oazã de linite pentru fiecare turist. Atmosfera intimã din cadrul restaurantului, mâncãrurile tradiionale i camerele cu o privelite de nedescris sunt doar câteva dintre elementele cheie ale acestei pensiuni.
Dispune de restaurant cu 90 locuri + terasa de 60 locuri, receptie, satelit in fiecare camera, sala de conferinte de 40 de locuri, parcare.

Va asteptam cu drag!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Crăciun 2019

Liber de Crăciun 2019!!

Revelion 2020

Liber de Revelion 2020!!

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

camera dublă (2 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Dâmbovicioara, sat Podu Dambovitei, str. Zona Dealul Sasului, nr. fn

Cartea de Oaspeți Pensiunea NEDEEA

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it