C A R T A CARTA.ro

Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA 0

Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA - Descriere

Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA
Pensiunea Prestige este localizata la Valea Cheii, la 1 km de soseaua E71 intre Rucar si Bran, intr-o zona cu specific muntos in zona Rezervatiei Piatra Craiului.

Pensiunea Prestige este o cladire noua cu arhitectura moderna care dispune de 18 camere duble (36 locuri): 14 cu pat dublu si 4 cu cate 2 paturi sigle, dotate cu grup sanitar si balcon propriu. Fiecare camera este dotata cu mobilier din lemn, televizor Lcd, prosoape, wi-fi, caldura si apa calda. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

La parterul pensiunii se gasesc: bucataria, livingul si 2 bai.

Livingul pensiunii este spatios, avand o suprafata de 120 mp si este dotat cu mobilier modern din lemn, 2 Lcd-uri, sistem de muzica profesional, bar si semineu. Acesta se poate utiliza si ca sala de mese.

Bucataria este spatiosa (aproximativ 45 mp) si utilata cu tot ce este necesar (frigidere, plita, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, prajitor de paine, sandwich maker, mixer, espressor, vesela completa).

Parcarea proprie din curtea pensiunii va asigura siguranta masinii dumneavoastra, pensiunea fiind dotata si cu camere de supraveghere.
Tot aici in curte veti regasi o terasa acoperita si gratar, in mod gratuit, la dispozitia celor ce doresc sa savureze o friptura pe cinste.

Va asteptam cu drag!

Cartea de Oaspeți Pensiunea PRESTIGE AG - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login