C A R T A CARTA.ro

Pensiunea FLOARE DE COLT 3

Pensiunea FLOARE DE COLT - Descriere

Vezi și:
Pensiunea FLOARE DE COLT Pensiunea FLOARE DE COLT Pensiunea FLOARE DE COLT Pensiunea FLOARE DE COLT
Multe locuri frumoase si pitoresti poate ai vazut tu calatorule pe unde ai umblat si, poate... ai crezut ca le-ai vazut pe toate. Te invitam si la noi la poalele Mateiasului in rascrucea Iezerului cu a Leaotei , in vechiul culoar ce desparte Muntenia de Tara Romaneasca.
Aici vrem sa te primim pe tine , departe de griji, praf , aglomeratia urbana si nebunia cotidiana , aici sa-ti faci pasul de hodigna , sa respiri aerul proaspat al " Florii de colt" , sa gusti din bucatele preparate in bucataria noastra , sa petreci cateva zile alaturi de oameni prietenosi si veseli , sa vizitezi numeroasele obiective din zona , sa te bucuri de ce a lasat natura pe aceste meleaguri.
Dispunem de 22 locuri de cazare in 11 camere duble . Camerele mari, incalzite prin centrala proprie, sunt utilate si dotate modern pentru un confort deosebit .Individualizarea fiecarui spatiu cu nuante de culoare si decoratiuni personalizate , prin amplasarea unui mic parculet in curtea pensiunii, cu ajutorul natural al raului Dambovita ce curge in spatele gradinii noastre , dar mai ales cu verdele muntilor ce ne inconjoara , toate astea sunt aici si va asteapta.
Parcarea se face in curtea pensiunii si este gratuita

Cartea de Oaspeți Pensiunea FLOARE DE COLT

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login