Casa NICU SI ANETA 0

‹
›
12 locuri, 6 camere, Dunavățu de Jos, str. a 2 -a, nr. FN, jud. Tulcea

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiunea se afla situata in loc. Dunavatul de Jos. Este structurata pe doua cabane din lemn cu cate sase camere. Camerele au intre doua si trei locuri sunt prevazute cu bai proprii, aer conditionat si tv. Cabanele sunt prevazute cu bucatarie proprie, utilate cu toate necesare, respectiv aragaz.

Hota, frigider, cuptor cu microunde. Exista doua camere care au 4 locuri si de asemenea, doua camere au baie comuna. La parterul fiecarei cabane se afla doua camere la parter si la etaj cate 4 camere. De asemenea, cabanele au cate un living spatios, si fiecare are cate o terasa spatioasa. In curtea interioara este de amplasata o terasa cu o capacitate de 50 de locuri, un gratar mare, foisor cu frigidere si lazi frigorifice. In acest an am dat in folosinta piscina cu dimensiunile cuprinse intre 5m/3m.

Pensiune se afla amplasata pe malul canalului lipoveni. Avem in dotare 4 salupe cu motoare si de asemenea barci cu rame. Din curtea pensiunii se poate pescui. Se poate ajunge la locatie pe ruta Tulcea-murighiol-dunavatul de jos direct cu masina proprie. Soseaua este perfecta, de la Tulcea se ajunge in maxim 1 ora.

Se pot servi preparate din peste specifice zonei.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Dunavățu de Jos, str. a 2 -a, nr. FN, jud. Tulcea

Cartea de Oaspeți Casa NICU SI ANETA

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it