‹
›
12 locuri, 6 camere, Dunavățu de Jos, str. Dunareni, nr. 154, jud. Tulcea
Check-in:      Check-out:
Daca doriti sa va cazati la o Vila spatioasa, cu un aer tineresc, ce ofera conditii optime de cazare, Vila Rianna este solutia. Accesul se face fie cu masina pina la Vila sau pe apa cu salupa din Tulcea pe Bratul Sfantul Gheorghe pina la KM 54 unde se face la dreapta pe Canalul Dunavat.
Capacitatea de cazare este de 12 locuri in 6 camere dotate cu baie, TV, internet, aer conditionat, centrala termica. Toate camerele sunt situate la etaj.
Vila Rianna va ofera living/sala de mese, acces la bucatarie unde va puteti pregati si servi micul dejun, terasa acoperita si neacoperita, gratar, foisor, loc de joaca pentru copii, ponton la 2 min de vila, barca cu motor la dispozitia turistilor, centrul comercial la 20m, parcare, seif la receptie, sala de conferinta.
Vila Rianna poate gazdui evenimente privat si publice: intalniri de afaceri, nunti, botezuri, mese festive pentru diferite evenimente.
Va asteptam cu drag pentru un sejur de neuitat petrecut in conditii avantajoase!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Vila RIANNA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Dunavățu de Jos, str. Dunareni, nr. 154, jud. Tulcea

Cartea de Oaspeți Vila RIANNA

languages ro en de hu fr es it