Casa CU POVESTI 0

‹
›
10 locuri, 5 camere, Frumosu, str. Principala, nr. 163, Bucovina

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Întreaga locație - 8 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 400 Lei în timpul săptămânii, 0 Lei în weekend
• pentru 0 sau mai multe nopți: 0 Lei / noapte în timpul săptămânii, 0 Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:

Descriere:

Casa de vacanta intr-un peisaj de vis, de unde poti colinda Obcinele Bucovinei, vizita manastirile sau face un foc de tabara.

Aflata in depresiunea Moldovitei, comuna Frumosu este atestata documentar in anul 1454. Inaltimile sunt de 1000 m de o parte si de alta a bazinului Moldovitei. Pana la 2000 locuitori, populatie omogen romaneasca, care se distribuie in satele Frumosu, Deia si Dragosa.

Cel ce strabate 'Tara de Sus', indata ce paraseste orasul Gura Humorului, indreptandu-se spre Campulung Moldovenesc, intalneste localitatea Vama. La intrare in aceasta comuna, spre vest, va descoperi localitatea Frumosu si Casa cu vesti, situata la 6 km de Manastirea Moldovita, 10 km de Manastirea Voronet si 35 de km de Manastirea Sucevita.

Casa de vacanta este situata pe drumul judetean ce leaga localitatea Vama de comuna Moldovita.

Finalizata in 2009, construita ca o casa de familie, avand living spatios cu semineu, 4 dormitoare si 3 bai, bucatarie utilata si, nu in ultimul rand, beneficiind de peisaje deosebite, Casa cu Povesti este pregatita sa primeasca 3-4 familii prietene sau 6-8 prieteni care doresc sa se bucure de un weekend sau un concediu in inima Bucovinei si sa simta caldura povestilor de altadata.

Va asteptam cu drag!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Frumosu, str. Principala, nr. 163, Bucovina

Cartea de Oaspeți Casa CU POVESTI

languages ro en de hu fr es it