C A R T A CARTA.ro

Hotel BEST WESTERN BUCOVINA 4s

Hotel BEST WESTERN BUCOVINA - Descriere

Hotel BEST WESTERN BUCOVINA Hotel BEST WESTERN BUCOVINA Hotel BEST WESTERN BUCOVINA Hotel BEST WESTERN BUCOVINA
Amplasat in centrul orasului Gura Humorului, BWB este locul ideal pentru vizitarea manastirilor Bucovinei dar si pentru accesarea celor mai importante puncte de atractie ale zonei. Partia de ski, bazinul acoperit din Parcul Arinis, strandul in aer liber, Parcul Aventura, terenurile de sport , tir cu arcul si paintball sunt la 10 minute de mers pe jos.

Cele 130 camere au fost decorate cu bun gust ridicandu-se la standarde internationale de confort (acces cu card electronic, acces gratuit la Wi-Fi, minibar si televiziune cu ecran LCD cu canale prin cablu).
Parcarea cu o capacitate de 60 locuri este gratuita pentru clientii hotelului fiind supravegheata 24/24.

Centrul SPA ofera doritorilor sala de fitness, sauna uscata, hammam si jacuzzi, precum si o gama variata de masaje de relaxare.

Cele 2 restaurante ofera o atmosfera rafinata in care va puteti lasa ademeniti atat de aromele bucatelor traditionale cat si de o varietate de produse vegetariene internationale.
In spatiosul Lobby Bar va puteti relaxa savurand un cocktail sau alegand dintr-o gama variata de bauturi /trabucuri.

Pentru evenimente BWB va pune la dispozitie 7 Sali de conferinte cu infrastructura moderna (internet wireless ,ecran proiectie, videoproiector, sonorizare, flipchart si consumabile) ce pot gazdui pana la 500 de participanti.

Ospitalitate bucovineana la standarde internationale. Nu te simti ca acasa, te simti ca la hotel.

Cartea de Oaspeți Hotel BEST WESTERN BUCOVINA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login