C A R T A CARTA.ro

Pensiunea POIANA BUCOVAT 4

Pensiunea POIANA BUCOVAT - Descriere

Pensiunea POIANA BUCOVAT Pensiunea POIANA BUCOVAT Pensiunea POIANA BUCOVAT Pensiunea POIANA BUCOVAT
Din vremuri stravechi, zona Bucovinei a fost cunoscuta pentru incantatoarele peisaje pitoresti, iar Pensiunea-Restaurant Poiana Bucovat, fiind imprejmuita de o padure bogata, ofera solutia ideala celui care cauta o oaza de liniste , departe de tumultul si agitatia marilor orase.
Situata la intretaierea drumurilor turistice dintre manastirile Putna , Sucevita si Voronet creeaza posibilitatea vizitarii acestora cat si delectarea din bucatele traditionale .
O plimbare prin natura va va permite sa admirati peisajul, fauna si linistea acestor locuri .
Aici va veti bucura de vacante frumoase cu dimineti de vis!


Pensiunea se afla intr-o zona atent aleasa pt a scoate la iveala farmecul padurilor si al peisajului montan, cu toata bogatia lui, oferind clipe de vis si contemplare celor ce doresc sa aleaga un sejur pe aceste meleaguri.


Pensiunea noastra are in dotare 14 camere mobilate modern, cu bai proprii, 2 apartamente cu duble cu cate 2 bai incluse , ce pot oferi cazare pt cel putin 36 pers in functie de optiunea clientilor . Camere sunt impartite pe marime, culoare si pozitionare. Va puteti bucura de un colorit divers si placut anume realizat pt a va simti intr-o stare cat mai linistitoare, bucurandu-va de armonia naturii inconjuratare. Camere sunt dotate cu TV Led , frigider ,veioze.

Interior- structura si facilitati:

* 8 camere duble (pat matrimonial) cu bai proprii
* 4 camere triple (pat matrimonial + pat single) cu bai proprii
* 2 apartamente, fiecare cu cate doua camere (dormitor + living), 2 balcoane, 2 bai
* Restaurant cu capacitate de 70 persoane
* Dolce-TV,
* Incalzire centrala, apa calda permanent
* Spatiu mare pentru parcare
* Acoperire Orange, Vodafone, Cosmote
* Frigider in fiecare camera
* Balcon la fiecare camera

Exterior:

* Bazine cu pastrav
* Iaz cu crap

Ca agrement, pentru amatorii de pescuit sau pentru pura relaxare, oferim posibilitatea practicarii acestuia in iazurile din imediata apropiere, in propria crescatorie de pastrav si crap. Alte variante de agrement:plimbari in aer liber, iarna - sanius.

Restaurantul va ofera o atmosfera de lux si confort, imbinand elemente de flora exotica si traditionala cu imitatii de piatra si design modern. Va puteti bucura de capacitatea de servire pentru cele maxim 70 de locuri (in cazul petrecerilor si evenimentelor speciale), gustand dintr-o gama larga de retete traditionale pe care vi le putem oferi la orice ora din zi sau noapte, la preturi accesibile.

Va asteptam cu drag!

Cartea de Oaspeți Pensiunea POIANA BUCOVAT

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login