C A R T A CARTA.ro

Casa MIA - CARTA 3s

Casa MIA - CARTA - Descriere

Casa MIA - CARTA Casa MIA - CARTA Casa MIA - CARTA Casa MIA - CARTA
Casa Mia, clasificată cu 3 stele de către Autoritatea Natională Pentru Turism, situata in frumoasa regiune Tara Hategului, la iesirea din Hateg spre Manastirea Prislop, va pune la dispozitie 5 camere cu baie proprie, camere luminoase, placut amenajate si bucataria spatioasa in exclusivitate pentru oaspeti. Veti admira de la terasa frumusetea Muntilor Retezat si panorama orasului Hateg. Cafeaua servita in foisor va avea un gust deosebit. Aveti posibilitatea de a vizita obiective turistiuce situate in apropiere cum ar fi: Manastirea Prislop-13 km, Biserica de piatra de la Densus - 15 km, Sarmisegetuza Ulpiatraiana, situata la 15 km, Sarmisegetuza Regia din muntii Orastiei, situata la cca 50 km, rezervatia de zimbri Hateg - cca 4km, Brajul Gura Apelor, cel mai mare baraj de arocamente din Europa - cca 40km, schitul Colt si alte obiective deosebite.
Imagini cu Casa Mia si cu minunatele locuri din Tara Hategului puteti vedea pe pagina de facebook Casa Mia Hateg.

Dorim sa va oferim o sedere placuta si din acest motiv va rugam sa respectati o serie de reguli in timpul sejurului dumneavoastra.
- Primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 14:00.
- Eliberarea camerei (check out) se face inaine de ora 12:00.
- Rezervararile pot fi facute telefonic sau online de pe pagina acestui site, optiunea preturi si rezervari.
Se percepe obligatoriu avans 30% pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai mari de 2 nopti. Orice anulare de rezervare a camerei se va face cu cel putin 48 ore inaintea inceperii sejurului.
In caz de neprezentare, pensiunea isi rezerva dreptul de a retine avansul si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru rezervari fara avans va rugam sa va confirmati sosirea telefonic pana la ora 14:00 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

- Plata serviciilor de cazare se face in numerar in momentul check in-ului

- Fumatul in camere este strict interzis.

Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Orice incalcare a normelor morale si de convietuire sociala da dreptul administratorului sa intrerupa imediat contractul/cazarea fara nici un preaviz.

Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand camerelor de inchiriat Casa Mia va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Va asteptam cu drag!

Cartea de Oaspeți Casa MIA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login