C A R T A CARTA.ro

Casa RALU - CARTA 0

Casa RALU - CARTA - Descriere

Casa RALU - CARTA Casa RALU - CARTA Casa RALU - CARTA Casa RALU - CARTA
Casa este situata pe strada Hunedoarei, nr.63, pe soseaua ce duce direct spre manastirea Prislop, centrul orasului Hateg fiind la 5 minute de mers cu masina. Locatia este optima pentru cei care isi doresc sa petreaca o vacanta relaxanta, intr-un cadru linistit, departe de zgomotul si agitatia orasului. Inconjurata de multa verdeata, dealuri inalte si cu o priveliste catre muntii Retezat, casa Ralu dispune de 6 camere cu baie, TV si Internet Wi-fi, mobilier nou, terasa spatioasa.

Casa dispune de curte cu loc amenajat pentru gratar si parcare.

Daca doriti sa va rasfatati in mijlocul naturii, intr-o adevarata oaza de liniste, inconjurati de verdeata dealurilor si de frumusetea padurilor de foioase, ce inconjoara casa Ralu, atunci noi suntem destinatia optima pentru dumneavoastra.
Camerele sunt spatioase, dispun de mobilier nou, iar atmosfera relaxanta din interior va va da posibilitatea sa va reincarcati sufletul cu energie pozitiva, sa va reintoarceti acasa linistiti, cu sufletul plin de pace si de speranta.
Distanta foarte apropiata de manastirea Prislop (aproximativ 15 minute de mers cu masina) reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra.

Noi va vom sta la dispozitie si va asiguram ca la Casa Ralu veti avea parte de un concediu de neuitat in Tara Hategului, care va ramane pentru toata viata in sufletul dumneavoastra.

Cartea de Oaspeți Casa RALU - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login