C A R T A CARTA.ro

CASUTELE DIN POVESTI 0

CASUTELE DIN POVESTI - Descriere

CASUTELE DIN POVESTI CASUTELE DIN POVESTI CASUTELE DIN POVESTI CASUTELE DIN POVESTI
Casutele din povesti sunt situate pe drumul national DN68 inspre Caransebes, la 14 km de Manastirea Prislop, 8 km de Biserica de piatra de la Densus, 16 km de Sarmisegetuza Ulpiatraiana , 4 km de Rezervatia de zimbri, 5 km de castelul Kendeffy de la Santamaria Orlea, 23 km pana la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Pensiunea este dotata cu 8 casute acestea fiind compuse din camera si dressing cu baie proprie.
Foisorul (filigorie) este dotat cu bucatarie de vara avand in dotare aragaz, frigider, cuptor micorunde, vesela, tacamuri, gratar, ceaun, rotisor, filtru cafea iar accesul acestora este nelimitat, neavand restaurant.
Exista deasemenea loc de joaca pentru copii, parcare inchisa, spatiu verde generos (1000mp), lac cu o suprafata de 400mp in care se poate pescui sportiv.
Plata se efectueaza in numerar , la inceputul sejurului sau in avans. Rezervararile pot fi facute online sau telefonic.

Se percepe avans (valoarea unei nopti de cazare) pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai mari de 2 nopti. Orice anulare de rezervare a camerei se va face in scris sau telefonic, cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului. In caz de neprezentare, ne rezervam dreptul de a retine suma aferenta primei nopti de cazare si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru rezervarile fara avans va rugam sa va confirmati sosirea la telefoanul afisat pana la ora 12:00 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

Pentru a avea o sedere cat mai placuta, dragi clienti, am stabilit o serie de reguli de care in mod respectuos va rugam sa le luati in considerare in timpul sejurului dumneavoastra:
- primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 14:00.
- eliberarea camerei (check out) se face inaine de ora 12:00.
- fumatul in camere este strict interzis.
- nu se accepta animale de companie.
Ne rezervam dreptul de a intrerupe imediat cazarea, in cazul unui comportament necivilizat.

Contravaloarea eventualelor despagubiri sau degradari ale bunurilor materiale ,apartinand pensiunii, va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Cartea de Oaspeți CASUTELE DIN POVESTI

22 locuri,
8 camere
din CARTA.ro:
0766 401 060
Hateg, str. Horea, nr. 101, jud. Hunedoara
Contactează
CASUTELE DIN POVESTI »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login