C A R T A CARTA.ro

Vila FLOARE ALBASTRA 0

Vila FLOARE ALBASTRA - Descriere

Vezi și:
Vila FLOARE ALBASTRA Vila FLOARE ALBASTRA Vila FLOARE ALBASTRA Vila FLOARE ALBASTRA
Ești gata să deschizi poarta trecutului și să ne treci pragul? Atunci bună să-ți fie inima, că a noastră-i omenoasă și la noi simți ce înseamnă cu adevărat acasă!

Cu o localizare ideală pentru vizitele la Mănăstirea Prislop si mormântul părintelui Arsenie Boca, pensiunea noastră se află într-o zonă liniștită, dar in același timp apropiată de centrul orașului. Vă așteptăm într-un ambient plăcut, diferit, cu camere personalizate, mobilă in stil retro atent recondiționată, cu un design deosebit, unic in împrejurimi.

Simțiți-vă ca niște regi in Camera Aurie, încercați Camera Mov sau Camera cu maci pentru un stil retro cu o mică atingere a vremurilor moderne, sau cazați-vă în apartamentul nostru cu o capacitate de 4 persoane, pentru vacanțe in familie ori grupuri de prieteni.

Dorim întotdeauna să vă oferim o mostră de ospitalitate specifică zonei Hategului. Și ce loc să simți mai bine toate acestea, decât în micul si cochetul nostru restaurant care vă îmbie cu bucate alese de prin Țara Hațegului, preparate cu drag si meșteșug din ingrediente de prin gospodăriile din zonă.

O parte importanta dintr-o vacanta de vis se regaseste in gastronomie. Cunoastem foarte bine acest aspect, iar prin urmare, pe langa meniul a la carte, am cules cu atentie cele mai bune retete si le-am preparat cu drag si grija, pentru a va incanta gusturile si pentru a va completa sederea. O sa va aduceti cu drag aminte de locul unde ati facut cunostinta cu cea mai delicioasa bucatarie si speram ca veti reveni cu prima ocazie.

Dumneavoastra sunteți pe primul loc.

Va dorim o sedere frumoasa, alaturi de noi!

Cartea de Oaspeți Vila FLOARE ALBASTRA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login