Vila MATEI 0

‹
›
24 locuri, 6 camere, Herculane, Str. Valea Cernei, nr. 23, jud. Caras Severin

Tarife:

Check-in:      Check-out:
Preturile pot varia in functie de numarul de persoane, durata sejurului, perioada, tipul activitatii prestate (conferinte, traininguri, tabere, grupuri).

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clienții.

Preturile pot suferi modificări în funcție de numărul de persoane (adulți și copii) care se cazează pe un apartament/camera.

Descriere:

Cele 6 apartamente ale vilei sunt repartizate pe doua nivele si sunt structurate astfel:
- la primul nivel se afla un apartament mare, apartamentul King, alcatuit din hall cu o canapea extensibila si loc de servit masa, dormitor pat dublu, living cu o canapea pentru o persoana, baie cu dus cu hidromasaj si un apartament simplu dintr-un hall cu o comoda, dormitor pat dublu si baie, ambele apartamente dispun de o terasa spatioasa cu vedere la lac.

Pe urmatorul nivel sunt 4 apartamente cu aceeasi structura si anume un living cu o canapea extensibila, dormitor cu pat dublu, baie si terasa

Spatiul de agrement este bogat, alcatuit dintr-o gradina spatioasa cu 3 chioscuri si gratare, teren pentru tenis/fotbal, piscina si spatiu pentru sezlonguri, un mic helesteu cu pesti, 2 balansoare, bucatarie de vara utilata cu tot ce e necesar pentru gatit si servit masa, toaleta si dus pentru piscina, sauna.

Prin gradina se poate ajunge la lac unde avem un mic ponton si 2 barci.

Vila dispune de toate utilitatile, curent, apa calda menajera permanent, incalzire cu centrala proprie pe lemne sau curent
Obiectivul principal de activitate – oferirea de servicii de cea mai buna calitate atat in turismul clasic cat si cel esoteric incluzand cazare, fara posibilitatea servirii mesei existand alternativa servirii mesei in unitatile de profil din vecinatate sau din oras, catering-ului sau cea in care turistul se autogospodareste.

Secundar – punerea in valoare a potentialului natural si a traditiilor specific zonei, tehnici de healing prin terapii alternative, servicii de consultanta in domeniul dezvoltarii personale si autocunoasterii, consiliere educationala si comunicare interumana urilizand elemente teoretice si practice din psihologie, sociologie si ezoterism.

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   camere cu baie
 •   băi cu cabină de duș cu hidromasaj

Facilități în unitate:

 •   bucătărie
 •   terasă
 •   teren de fotbal
 •   teren de tenis
 •   saună
 •   piscină
 •   leagăn
 •   grătar

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Herculane, Str. Valea Cernei, nr. 23, jud. Caras Severin

Cartea de Oaspeți Vila MATEI

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it